Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομάδα αγροτών έκλεισε συνάντηση με τον πρωθυπουργό-Αντιδρούν τα υπόλοιπα μπλόκα

 

Έγινε δεκτό το αίτημα της «Πρωτοβουλίας των αγροτών» για συνάντηση με τον πρωθυπουργό και η ακριβής ημερομηνία συνάντησης όπως και η ατζέντα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, ανακοίνωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, με δηλώσεις του στο «Verianet».

Ο Ρήγας συναντήθηκε σήμερα στη Βέροια με αντιπροσωπεία της «Πρωτοβουλίας Αγροτών» και δήλωσε ότι υπάρχει από την πλευρά της συγκεκριμένης δύναμης που έχει αναπτυχθεί στον πρωτογενή τομέα, μια σειρά από αιτήματα, που θα τεθούν στο τραπέζι για να συζητηθούν.

Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Αγροτών», Θόδωρος Παπακωνσταντίνου με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισήμανε πως «εμείς ζητάμε για περισσότερο από ένα μήνα τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς έχουμε ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη αντιπρόταση, απέναντι στο νομοσχέδιο που κατήρτισε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος».

Παράλληλα διευκρίνισε, ότι τα μέλη των 62 Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα που συντάσσονται με την «Πρωτοβουλία των Αγροτών» βρίσκονται στο δρόμο από τις 18 Οκτωβρίου «εποχή που κανένας άλλος δεν διαμαρτυρόταν».

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βισαλτίας από το μπλόκο του Προμαχώνα, Στέργιος Λίτος με αφορμή την είδηση ότι αντιπροσωπεία από τον πρωτογενή τομέα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι «όποιος αγρότης, αυτή τη χρονική στιγμή συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, είναι «πιαστράκιας» και πουλάει τον αγροτικό αγώνα.

Στο ίδιο πνεύμα και η αντίδραση του αγροτοσυνδικαλιστή στο μπλόκο των Μαλγάρων, Αχιλλέα Καμπούρη

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved