Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: ''έκπτωτος'' πρόεδρος ο Κασσελάκης 163 μέλη της Κ.Ε. ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής

AIGINIONEWS: ΣΥΡΙΖΑ: ''έκπτωτος'' πρόεδρος ο Κασσελάκης 163 μέλη της Κ.Ε. ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής AIGINIONEWS: ΣΥΡΙΖΑ: ''έκπτωτος'' πρόεδρος ο Κασσελάκης 163 μέλη της Κ.Ε. ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής

Την επόμενη ημέρα αναζητεί πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής σε βάρος του - έκπτωτου πλέον από το αξίωμά του - προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Ολοταχώς για κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής σε κάποιο όργανο.
Σε 15 ημέρες συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή, όπου θα γίνει η ανακήρυξη υποψηφιοτήτων στο «κάδρο» - Πολάκης, Φάμελλος, Φαραντούρης.
Υπενθυμίζεται πως 163 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής και 120 κατά, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά και 1 άκυρο.
Συνολικά ψήφισαν 286 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τα 210 εξ' αυτών δια ζώσης, και τα 76 τηλεφωνικά. Σημειώνεται ότι για να εγκριθεί η πρόταση μομφής απαιτούνταν το 50% συν ένα, δηλαδή 148 επί συνόλου 295 μελών.

Να σημειωθεί ότι στην Κεντρική Επιτροπή ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχε εξ οφίτσιο, ωστόσο πλέον ως έκπτωτος πρόεδρος δεν θα μπορεί να είναι παρών σε κανένα άλλο όργανο, επομένως δεν θα είναι στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕ.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved