Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζ. Κωνσταντοπούλου κατά Αλ. Τσίπρα: Το 2015 μετατράπηκε από χρονιά της ελπίδας σε προδοσία της κοινωνίας

Για προδοσία του λαού κάνει λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Φιλελεύθερο",

 εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα τονίζει ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν όσοι έχουν ευθύνη για το δημόσιο χρέος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει ότι με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα το 2015 μετατράπηκε από χρονιά της ελπίδας στη χρονιά της πιο μεγάλης προδοσίας της κοινωνίας. Θεωρεί ότι ο Τσίπρας αποδείχθηκε κατώτερος της εμπιστοσύνης όλων και, κυρίως, κατώτερος της εμπιστοσύνης του λαού διότι, όπως υποστηρίζει, αποδείχθηκε έρμαιο του δικού του αμοραλισμού και τυχοδιωκτισμού, που ξεδιπλώθηκε με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο το καλοκαίρι.

Θέση της είναι ότι η Τρόικα επέστρεψε ενισχυμένη, το τρίτο μνημόνιο ξεκίνησε να εφαρμόζεται και ότι η λιτότητα συνεχίζεται. Στη συνέχεια επισήμανε ότι το πρωθυπουργικό επιτελείο μετάτρεψε το μεγαλειώδες «όχι» του λαού στο δημοψήφισμα, σε υποταγμένο «ναι» στην Τρόικα.

Παράλληλα, εκτιμά ότι ο ελληνικός λαός δεν θα δώσει νέα ευκαιρία στην Αλέξη Τσίπρα και ισχυρίζεται ότι στην Ελλάδα συντελείται κοινωνική γενοκτονία.

Η ίδια, όπως λέει, αντλεί αισιοδοξία από τη μαχητικότητα και τη θέληση της νεολαίας να παλέψει για ένα καλύτερο αύριο και από την καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους, που παρά την τραυματική εμπειρία των τελευταίων μηνών ξαναστέκονται στα πόδια τους, έτοιμοι να δώσουν ξανά τη μάχη.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved