Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοπή της πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών και φωτορεπόρτερ

AIGINIONEWS: Κοπή της πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών και φωτορεπόρτερ AIGINIONEWS: Κοπή της πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών και φωτορεπόρτερ

«Η Βουλή των Ελλήνων κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δηλαδή τους ανθρώπους που είναι για μας το ορθάνοιχτο παράθυρό μας στην κοινή γνώμη» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, 

κατά τη διάρκεια της κοπής της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών και των φωτογράφων που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό φωτορεπορτάζ, εκφράζοντας, παράλληλα, τις ευχές του για «υγεία, επαγγελματικές κατοχυρώσεις και επιτυχίες».

Ο κ. Τασούλας απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στην αξία της συνέργειας μεταξύ Κοινοβουλίου και των δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, «ώστε αυτό το οποίο διαδραματίζεται στη Βουλή σε επίπεδο νομοθετικής εργασίας, κοινοβουλευτικού ελέγχου και άλλων πολιτικών εξελίξεων να παρουσιάζεται με τρόπο αντικειμενικό, επαρκή και ευεξήγητο, όταν αφορά θέματα θεσμικά ή νομικά, προς την κοινή γνώμη».

Και συνέχισε ο Πρόεδρος της Βουλής σημειώνοντας: «Οφείλω να παραδεχτώ ότι αυτά τα τελευταία χρόνια που είχα την τιμή να προεδρεύω στη Βουλή, η δική σας παρουσία και η δική σας συμβολή, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίσατε με τον κορονοϊό, υπήρξε αποφασιστική και αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των μελών του Κοινοβουλίου», ενώ υπογράμμισε και την ομόφωνη αναγνώριση από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής στην υψηλή αποστολή των κοινοβουλευτικών συντακτών και φωτορεπόρτερ.

Ο κ. Τασούλας προσέφερε στους δημοσιογράφους και στους φωτογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ ένα γούρι από το Μουσείο Αργυροτεχνίας των Ιωαννίνων, αλλά και παραδοσιακά προϊόντα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ήπειρο.


 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved