Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tρία self-test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές από 14 Ιουνίου 2021

AIGINIONEWS: Tρία self-test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές από 14 Ιουνίου 2021 AIGINIONEWS: Tρία self-test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές από 14 Ιουνίου 2021

Την εβδομάδα από Δευτέρα 14 Ιουνίου έως και Σάββατο 19 Ιουνίου θα διατεθούν από τα φαρμακεία (εργάσιμες ώρες, πλην διημερεύσεων και διανυκτερεύσεων) τρία self–test σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και λοιπό προσωπικό σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις τρεις επόμενες εβδομάδες από 21/6, 28/6 και 5/7.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις προϋποθέτει την προηγούμενη διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ και την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self–testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στην ΠΕ Αχαΐας η διανομή των τριών self test στην εκπαιδευτική κοινότητα θα γίνει απευθείας από τις σχολικές μονάδες με οδηγίες που θα δοθούν από το Υπουργείο Παιδείας.
Ειδικά στην ΠΕ Θεσσαλονίκης από 14 έως 19 Ιουνίου πέραν των τεστ που αναλογούν στην εκπαιδευτική κοινότητα θα διατίθενται από τα φαρμακεία και τρία τεστ σε όσους εργαζόμενους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν την περασμένη εβδομάδα.
Μετά τη διάθεση και αυτών των τεστ ολοκληρώνεται η διανομή τους σε όλες τις ομάδες δικαιούχων για τον μήνα Ιούνιο.
 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved