Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμπερή τελετή εγκαινίων της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019

AIGINIONEWS: Λαμπερή τελετή εγκαινίων της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 AIGINIONEWS: Λαμπερή τελετή εγκαινίων της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Σήμερα νοιώθω βαθιά συγκίνηση και δικαίωση γιατί όλοι μαζί, συνδιοργάνωτες και επιχειρηματίες αντισταθήκαμε στην κρίση για να φτάσουμε σήμερα όχι μόνο να αισιοδοξούμε αλλά και να απαιτούμε ..… Οι πολιτικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας ενωμένες να εργαστούμε για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας»

Με κάθε επισημότητα και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της επετειακής 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. κ. Γεώργιος ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό της 10ης ΕΒΕΠ – ΚΜ, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, η Βουλευτής Πιερίας κα. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο Δήμαρχος Δίου- Ολύμπου κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Αθανάσιος Ματζούκας, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κ. Παναγιώτης Πατσιαλής, εκπρόσωπος της Βουλετού κας. Ε. Σκούφα και εκπρόσωπος του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού.
Εκ μέρους της Επιμελητηριακής κοινότητας παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών & Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης & Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας & Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Ιορδάνης Τσώτσος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δήμητρης Δημητρίου, ο Α΄Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νικόλαος Γρέτζελος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χαρίλαος Κωτίκας και ο Γενικός Δ/ντης ΚΕΠΑ, κ. Σπύρος Σκοτίδας.
Τίμησαν με την παρουσία τους Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι , Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τοπικοί Σύμβουλοι Δήμων Πιερίας, πρώην Βουλευτές Πιερίας, Διευθυντές και Πρόεδροι, Τραπεζικών Ιδρυμάτων, Οργανισμών, Δημόσιων Φορέων και Ν.Π.Δ.Δ., Εκπρόσωποι κομμάτων, Νομαρχιακών Επιτροπών των κομμάτων, Πρόεδροι και μέλη Ομοσπονδιών, Σωματείων και Συλλόγων του νομού, μέλη και πρώην μέλη Διοικητικών Συμβουλίων του Επιμελητηρίου Πιερίας, Πρόεδροι και μέλη Φιλανθρωπικών Σωματείων και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Μετά τον αγιασμό και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. κ. Γεώργιου, χαιρετισμό απεύθυναν οι συνδιοργανωτές της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη τους σε θεσμούς που δημιουργούν προοπτικές και νέους ορίζοντες στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Χαιρετισμό απεύθυναν οι βουλευτές κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος, κα. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και κ. Σάββας Χιονίδης.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου εμφανώς συγκινημένος αλλά και χαρούμενος αναφέρθηκε στα 10 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας της ΕΒΕΠ, ευχαριστώντας και δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν αυτά τα 10 χρόνια για να επιτύχει ο θεσμός, στις προηγούμενες Διοικήσεις του Επιμελητήριου, στους συνδιοργανωτές της έκθεσης, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης και εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου για την έμπρακτη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, θέτοντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης την ΕΒΕΠ.
Πριν πάρει το λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, για να κηρύξει την έναρξη της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ, εκ μέρους της Κ.Ε.Ε.Ε. οι Αντιπρόεδροι της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδας τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας & Αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την προσφορά του στον Επιμελητηριακό Θεσμό της Χώρας μας , στο πλαίσιο της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, κηρύσσοντας την έναρξη της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 χαρακτήρισε "επένδυση ζωτικής σημασίας τη στήριξη της επιχειρηματικότητας" και συνεχίζοντας ανέφερε ότι: "Η 10η ΕΒΕΠ είναι μια μεγάλη νίκη του επιχειρηματικού κόσμου" της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε στον χαιρετισμό του ο κ. Καράογλου, τονίζοντας πως οι μαζικές συμμετοχές στην έκθεση αποτελούν "την έμπρακτη απόδειξη ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε φάση βιώσιμης ανάπτυξης, γεγονός που πιστοποιείται και από τη σημαντική βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος σε όλη τη χώρα".
Αναφερόμενος στη συμμετοχή του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) με δικό του περίπτερο στην Έκθεση, ο Υφυπουργός επισήμανε ότι μέσω αυτής της πρωτοβουλίας το Διοικητήριο θέλει να αναδείξει τον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ελληνική περιφέρεια στην οικονομική ανάταση της χώρας.
Όπως ανέφερε: "Πιστεύουμε στον Έλληνα επιχειρηματία που ξέρει να πρωταγωνιστεί, στις δυνατότητές του να είναι ανταγωνιστικός και αναγνωρίζουμε την αξία των προϊόντων μας. Για αυτό καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας να συνεργαστούμε για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας".
Και συνέχισε: "Στη δική μας λογική οι λέξεις "οικονομία" και "ανάπτυξη" αποτελούν το "κλειδί" για κάθε βήμα της χώρας, όπως επίσης και απαράβατο όρο ευημερίας. Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στο χάρτη των επενδυτικών προορισμών. Χρειάζεται να πιστέψουμε στις δυνάμεις του Έθνους μας και στους εαυτούς μας. Η πατρίδα μας θα προχωρήσει μπροστά μόνο με ρεαλισμό και ομοψυχία".
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου δώρισε τον Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου για την αμέριστη του συμπαράσταση στη διοργάνωση της ΕΒΕΠ-ΚΜ.
Στη συνέχεια υπό τους ήχους της Μπάντας Δρόμου του Κρουστόφωνου έγινε η κοπή της κορδέλας και όλος ο κόσμος περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης.

 

AIGINIONEWS: Λαμπερή τελετή εγκαινίων της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved