Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της φετινής σεζόν υποδέχθηκε η Θεσσαλονίκη.

Το κρουαζιερόπλοιο  Serenissima αφίχθη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θεωρείται ο προπομπός μιας καλής περιόδου για τον τουρισμό της κρουαζιέρας

 «στον οποίο η Θεσσαλονίκη», όπως σημειώνει η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης –Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, «προσδοκά να καταστεί  προορισμός και κόμβος για το Βόρειο Αιγαίο και την ΝΑ Μεσόγειο. «Το πρώτο μήνυμα για φέτος», πρόσθεσε η κα Πατουλίδου, «είναι ενθαρρυντικό. Ελπίζουμε να έχουμε και καλή συνέχεια».

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ήταν σήμερα εκεί με οργανωμένο σταντ για την εξυπηρέτηση των  Βρεττανών τουριστών που αποβιβάστηκαν από το  Serenissima, παρέχοντας πληροφορίες και διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και χάρτες σχετικά με τα μνημεία ,τα αξιοθέατα και την αγορά της πόλης.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο επέλεξε την Θεσσαλονίκη ως σταθμό στο πρόγραμμά του καθώς θα διανυκτερεύσει στο λιμάνι και οι Βρετανοί τουρίστες θα αναχωρήσουν μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία» ολοκληρώνοντας την κρουαζιέρα τους. Νέοι που θα αφιχθούν θα επιβιβαστούν για μια νέα κρουαζιέρα και αύριο θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη με πρώτο σταθμό την Σαμοθράκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην πρόσφατη συνάντηση τους έθεσαν νέες βάσεις αποτελεσματικής συνεργασίας για την προώθηση της κρουαζιέρας και της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved