Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί η Ένωση Διοικητικών Δικαστών για τα μισθολόγια στις 4 Οκτωβρίου 2016

Έκτακτη γενική συνέλευση  συγκαλεί η Ένωση  Διοικητικών Δικαστών στις 4 Οκτωβρίου 2016 στις 12μ., με μοναδικό θέμα την «επικείμενη παρέμβαση της Κυβέρνησης στο μισθολόγιο των δικαστών”.

 Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας και όπως σημειώνει η Ένωση η παρουσία όλων  των διοικητικών δικαστών είναι «επιβεβλημένη» προκειμένου να εκφραστούν οι απόψεις τους  αλλά και να συμμετέχουν «στη λήψη των αναγκαίων αποφάσεων».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή πέντε δικαστικές Ενώσεις με κοινή ανακοίνωσή τους τόνιζαν ότι   αντιτάσσονται στις σχεδιαζόμενες από την Κυβέρνηση «περαιτέρω μειώσεις των δικαστικών αποδοχών» και ζητούν για ακόμη μια φορά την εφαρμογή των αποφάσεων του Μισθοδικείου για αναδρομική επιστροφή των αποδοχών τους.     
Ακόμη, οι  δικαστικές Ενώσεις ανέφεραν ότι η Κυβέρνηση για τις  σχεδιαζόμενες νέες περικοπές των αποδοχών των δικαστικών «επικαλείται «εξορθολογισμό-αποσυμπίεση» των ειδικών μισθολογίων», ενώ παράλληλα έκαναν λόγο για κυβερνητικές «βερμπαλιστικές δηλώσεις» όσον αφορά την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, αλλά  και για αθέτηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved