Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Global Innovation Summit 2022

AIGINIONEWS: Global  Innovation Summit 2022 AIGINIONEWS: Global Innovation Summit 2022

Είναι η πρώτη φοράπου η παγκόσμια κοινότητα της GFCC των ηγετών από 34 έθνη θα συγκεντρωθεί στην Ελλάδα.

 Στην Αθήνα πραγματοποιείται για πρώτη φορά, το Global Innovation Summit 2022 στις 14, 15 & 16 Νοεμβρίου, από το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, το Delphi Economic Forum και το Global Federation of Competitiveness Councils.
Ακαδημαικοί, εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων από περισσότερες από 35 χώρες, από τις πέντε ηπείρους και όχι μόνο από τα κράτη του ΟΟΣΑ, συζητάνε πως η καινοτομία από trend θα γίνει παράγοντας ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, μείωσης των ανισοτήτων και επιτάχυνσης της ανάπτυξης.
Ενδεικτικό του ύφους της διοργάνωσης είναι ότι η δεύτερη ημέρα των εργασιών (15.11) θα πραγματοποιηθεί στην Ακαδημία Αθηνών με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας.
Το συνέδριο στις 17 & 18.11 θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα, σε μια σημειολογική αναφορά στην ελληνική πόλη που παράλληλα με το φυσικό κάλλος και την τουριστική υπεροχή, βρίσκεται σήμερα στην πρωτοπορία της καινοτομικής ανάπτυξης.
Από την Ελλάδα, στο συνέδριο συμμετέχουν ενδιεκτικά Αλέξης Πατέλης, Χρήστος Μεγάλου, Γιάννος Κοντόπουλος, Αθηνά Χατζηπέτρου, Χρίστος Δήμας, Γιώργος Δουκίδης, Χρήστος Ζερεφός, Κώστας Μπακογιάννης, Χρήστος Σταικούρας, Στέλιος Πέτσας, Κώστας Σκρέκας, Μωυσής Ελισάφ, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved