Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ- ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ -19/5/2021- Τηλεδιάσκεψη

AIGINIONEWS: ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ- ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ -19/5/2021- Τηλεδιάσκεψη AIGINIONEWS: ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ- ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ -19/5/2021- Τηλεδιάσκεψη

Παρακαλείστε όπως συμμετέχετε στη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στις 19 του μήνα Μαΐου έτους 2021 ημέρα Τετάρτη , και ώρα 10:00 , με τηλεδιάσκεψη

 (επισυνάπτονται οδηγίες για την πραγματοποίηση της συνδέσεως ) για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-03-2020), με την υπ’ αριθ. 18318/13-03-2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. «Σύγκληση συλλογικών οργάνων των δήμων, των περιφερειών και των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων, κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊούCOVID-19», με την αριθ. 40/20930/31-03-2020 (ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6- 50Ψ) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ

«Ενημέρωση για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19, αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία των δήμων» και με την υπ’ αριθ. 426/77233/13-11-2020 (ΑΔΑ: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-ΥΔ4) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.

«Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας», για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα :

1. Έγκριση ή μη δαπανών που πραγματοποιηθήκαν από την πάγια προκαταβολή . ( εισήγηση : Οικονομική Υπηρεσία ) .

2. Αποδοχή δωρεάς αρθρωτών οχημάτων ( αποτελούμενα από έναν ( 1 ) ελκυστήρα και δύο ( 2 ) επικαθήμενα απορριμματοκιβώτια με ενσωματωμένη πρέσα ) από τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ( Φο.Δ.Σ.Α. ) Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού . ( εισήγηση : Αντιδήμαρχος κ. Παππάς Βασίλειος ) .

3. Έγκριση πρόσληψη προσωπικού με δίμηνη σύμβαση . ( εισήγηση : Αντιδήμαρχος κ. Παραλυκίδης Κωνσταντίνος ) .

4. Έγκριση ή μη πρακτικών αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο : « Προμήθεια τροχήλατων πλαστικών κάδων αποκομιδής απορριμμάτων με ποδομοχλό , χωρητικότητας 660 λίτρων . ( εισήγηση : Επιτροπή Διαγωνισμού ) .

5. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης της προμήθειας με τίτλο : « Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού ». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

6. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης της προμήθειας με τίτλο : « Ευφυείς εφαρμογές , συστήματα και πλατφόρμες για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση , εκπαίδευση , πολιτισμό , τουρισμό και περιβάλλον ». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

7. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης της προμήθειας με τίτλο : « Δράσεις και μέτρα ενίσχυσης της διοικητικής ικανότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων ». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

8. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης της προμήθειας με τίτλο : « Δράσεις προστασίας του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19 ». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

9. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης της προμήθειας με τίτλο : « Παροχή υπηρεσιών πληροφόρησης , δράσεις ενημέρωσης δημοσιότητας και ευαισθητοποίησης στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού ». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

10. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης του υποέργου με τίτλο : « Δράσεις Ενημέρωσης – Επικοινωνίας - Δημοσιότητας ». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

11. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης του υποέργου με τίτλο : « Προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος ζύγισης και ταυτοποίησης κάδων σε απορριμματοφόρο ». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

12. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης του υποέργου με τίτλο : «Υπέργειο σύστημα κάδων για διαλογή στην πηγή και ανακύκλωση , περιλαμβανομένης της τοποθέτησης και της τοποθέτησης και της ανάπλασης του χώρου παρέμβασης , με 2ετή εγγύηση λειτουργίας και συντήρησης ( χωρητικότητας 1100 και 240 λίτρων )». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

13. Έγκριση ή μη του πρακτικού διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση της μελέτης του υποέργου με τίτλο : «Υπέργειο σύστημα κάδων για διαλογή στην πηγή και ανακύκλωση , περιλαμβανομένης της τοποθέτησης και της τοποθέτησης και της ανάπλασης του χώρου παρέμβασης , με 2ετή εγγύηση λειτουργίας και συντήρησης ( χωρητικότητας 120 λίτρων )». ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

14. Έγκριση ή μη της μελέτης με τίτλο : « Δράσεις ενημέρωσης – Επικοινωνίας – Δημοσιότητας » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

15. Έγκριση ή μη της αριθ. 12/2021 μελέτης με τίτλο : « Προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος ζύγισης και ταυτοποίησης κάδων σε απορριμματοφόρο » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

16. Έγκριση ή μη της αριθ. 13/2021 μελέτης με τίτλο : « Υπέργειο σύστημα κάδων για διαλογή στην πηγή και ανακύκλωση , περιλαμβανομένης της τοποθέτησης και της τοποθέτησης και της ανάπλασης του χώρου παρέμβασης , με 2ετή εγγύηση λειτουργίας και συντήρησης ( χωρητικότητας 1100 και 240 λίτρων ) » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

17. Έγκριση ή μη της αριθ. 14/2021 μελέτης με τίτλο : « Υπέργειο σύστημα κάδων για διαλογή στην πηγή και ανακύκλωση , περιλαμβανομένης της τοποθέτησης και της τοποθέτησης και της ανάπλασης του χώρου παρέμβασης , με 2ετή εγγύηση λειτουργίας και συντήρησης ( χωρητικότητας 120 λίτρων ) » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

18. Έγκριση ή μη της αριθ. 6/2021 μελέτης με τίτλο : « Δράσεις και μέτρα ενίσχυσης της διοικητικής ικανότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

19. Έγκριση ή μη της αριθ. 9/2021 μελέτης με τίτλο : « Παροχή υπηρεσιών πληροφόρησης , δράσεις ενημέρωσης , δημοσιότητας και ευαισθητοποίησης στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

20. Έγκριση ή μη της αριθ. 10/2021 μελέτης με τίτλο : « Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων , περιλαμβανομένης της εγγύησης και της υποστήριξης - εκπαίδευσης για τη λειτουργία τους και Ολοκληρωμένη Εφαρμογή Διαχείρισης Ηλεκτρικών Οχημάτων και Σταθμών φόρτισης » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

21. Έγκριση ή μη της αριθ. 5/2021 μελέτης με τίτλο : « Ευφυείς εφαρμογές , συστήματα και πλατφόρμες για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση , εκπαίδευση , πολιτισμό , τουρισμό και περιβάλλον » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .

22. Έγκριση ή μη της αριθ. 7/2021 μελέτης με τίτλο : « Δράσεις προστασίας του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19 » . ( εισήγηση : Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ) .


Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.
Αναστάσιος Δ. Μανώλας Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved