Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

AIGINIONEWS: ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ AIGINIONEWS: ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Σύμφωνα με έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ, από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα με χιονοπτώσεις, μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρό παγετό, θυελλώδεις ανέμους, έντονες βροχές και καταιγίδες. 

Κατόπιν των ανωτέρω, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου τίθεται σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητος.
Το σύνολο των εκχιονιστικών μηχανημάτων και υλικών καθώς και το αντίστοιχο προσωπικό του δήμου είναι έτοιμοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από την κακοκαιρία.

Στη “μάχη” του χιονιού είναι έτοιμες να χρησιμοποιηθούν και οι δύο (2) εκχιονιστικές λεπίδες που πρόσφατα προμηθεύτηκε ο δήμος.

Οι δημότες καλούνται να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Αντιδημάρχους της Δημοτικής Ενότητος στην οποία ανήκουν, στα παρακάτω τηλέφωνα:

Δ. Ε. Αιγινίου : 694 6955554
Δ. Ε. Κολινδρού : 694 2922626
Δ. Ε. Μεθώνης : 694 6817805
Δ. Ε. Πύδνας : 694 6813581

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved