Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγγραφές έως 25 Σεπτεμβρίου για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρόπολης Κίτρους

AIGINIONEWS: Εγγραφές έως 25 Σεπτεμβρίου για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρόπολης Κίτρους AIGINIONEWS: Εγγραφές έως 25 Σεπτεμβρίου για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρόπολης Κίτρους

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, θα λειτουργήσει και τη φετινή σχολική χρονιά (2020–2021) Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

 'Ετσι λοιπόν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται και φέτος, αντλώντας ταυτόχρονα δύναμη από τα αποτελέσματα των μαθητών της περυσινής Γ΄ Λυκείου που πέτυχαν την εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας αλλά και από την εν γένει μεγάλη αύξηση των επιδόσεων των μαθητών όλων των τάξεων που παρακολούθησαν τα μαθήματά του.
Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής που πραγματοποιείται με την ευλογία και πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου είναι η κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών της Πιερίας, ώστε να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Άγιος Φώτιος», κατά τις ώρες 11 -12 το πρωί, Δευτέρα έως Παρασκευή.
Η λειτουργία όλων των τμημάτων του Φροντιστηρίου στηρίζεται στην ανιδιοτελή διάθεση και προσφορά εκπαιδευτικών και θα τηρούνται σχολαστικά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23510 29848 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved