Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιβλιοθήκη της Βουλής: Δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερες από 6.000 εφημερίδες - Ξενόγλωσσες και ελληνικές

AIGINIONEWS: Βιβλιοθήκη της Βουλής: Δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερες από 6.000 εφημερίδες - Ξενόγλωσσες και ελληνικές AIGINIONEWS: Βιβλιοθήκη της Βουλής: Δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερες από 6.000 εφημερίδες - Ξενόγλωσσες και ελληνικές

Μια ακόμα νέα υπηρεσία της Βιβλιοθήκης της Βουλής το "PressReader παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερες από 6.000 εφημερίδες, ξενόγλωσσες και ελληνικές, ανοίγοντας έτσι έναν ολόκληρο κόσμο πληροφορίας.

 Το "PressReader" δεν είναι απλά ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει τεκμήρια ημερήσιου και περιοδικού Τύπου, απλώς και μόνο, αλλά επιτρέπει ανάγνωση, διαθέτει εργαλεία περιήγησης και αναζήτησης, μεταφράζει όρους αναζήτησης στο σύνολο των τεκμηρίων.

Θυμάται και καταγράφει ατομικά ενδιαφέροντα, διευκολύνοντας τους χρήστες.

Αποθηκεύει τεύχη για ανάγνωση σε χρόνο της επιλογής σας.
Τη νέα αυτή πρωτοποριακή υπηρεσία οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να την έχουν δωρεάν, μέσω των προσωπικών τους Smartphones ή Tablets ή και φορητών υπολογιστών, εάν συνδεθούν στο δωρεάν και ελεύθερο ασύρματο ή ενσύρματο δίκτυο της Βιβλιοθήκης.

Ειδικά για τις φορητές συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο browser ή να κατεβεί η εφαρμογή για Android και Ios από τα αντίστοιχα app marketplaces, στη διεύθυνση https://www.pressreader.com
Η εφαρμογή, επίσης, υπάρχει και για Η/Υ με Windows 8, Windows 8.1 και Windows 10, συσκευές Blackberry αλλά και Amazon e-book readers.
Εάν δημιουργηθεί λογαριασμός στην υπηρεσία του PressReader και γίνει σύνδεση από το δίκτυο της Βιβλιοθήκης υπάρχει άμεση πρόσβαση για τρεις ημέρες ακόμη και από άλλα δίκτυα (σπίτι, εργασία κλπ).

Απαραίτητη όμως, σε αυτή την περίπτωση προϋπόθεση είναι η σύνδεση με την προσωπική συσκευή.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved