Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε γυναίκα ταχυδρομικό πράκτορα που έγινε πριν από ένα χρόνο σε χωριό της Ημαθίας

AIGINIONEWS: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε γυναίκα ταχυδρομικό πράκτορα που έγινε πριν από ένα χρόνο σε χωριό της Ημαθίας AIGINIONEWS: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε γυναίκα ταχυδρομικό πράκτορα που έγινε πριν από ένα χρόνο σε χωριό της Ημαθίας

Αφαίρεσαν την τσάντα της γυναίκας που περιείχε 9.500 ευρώ και προορίζονταν για την καταβολή των συντάξεων .

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας οδήγησε στην εξιχνίαση ληστείας που έγινε  σε περιοχή της Ημαθίας σε βάρος μιας ημεδαπής γυναίκας.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών ανδρών για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, ένας από τους προαναφερόμενους, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα και χρησιμοποιώντας βία κατάφερε να αποσπάσει από την ανωτέρω ημεδαπή ταχυδρομικό πράκτορα μια τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, που προοριζόταν για την πληρωμή των συντάξεων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στη συνέχεια μαζί με τους 3 συνεργούς του διέφυγαν με δύο οχήματα ένα από τα οποία είχαν αφαιρέσει τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή της Ημαθίας και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Επίσης κατασχέθηκε και το δεύτερο όχημα που χρησιμοποίησαν για την διάπραξη της ληστείας.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version