Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018": "SMALL ROOM PROJECT" 27/10/ ΣΑΒΒΑΤΟ - Ώρα 18:00

 Έκθεση για το προσφυγικό από το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Περιχώρησις» 27/10/ 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ - Ώρα 18:00: "SMALLROOMPROJECT" ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Διάρκεια έκθεσης 28/10/2018  έως 1/11/2018

Το Σάββατο 27 / 10/2018  στις 6μ.μ εγκαινιάζεται η έκθεση του Βασίλη Τσαρτσάνη για το προσφυγικό. H έκθεση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των Αικατερινείων του Δήμου Κατερίνης, στην Αστική Σχολή. 

Τι λέει ο Β. Τσαρτσάνης για την έκθεση:

 

Η έκθεση Small Room Project του κινηματογραφιστή Βασίλη Τσαρτσάνη για το προσφυγικό που παρουσιάστηκε ήδη στο Παρίσι και στο Graz έρχεται στην Κατερίνη στο πλαίσιο των Αικατερινείων: "Η ανάγκη ήταν αυτή που γέννησε την ιδέα του Small Room Project. Η ανάγκη να αντιμετωπίσουμε τη βία και τη σκληρότητα που βίωσαν οι πρόσφυγες μέσα από το «Balkan Route». Η ανάγκη να αφυπνίσουμε τα αντανακλαστικά της Ευρώπης , η ανυπαρξία των οποίων επέτρεψε τη δημιουργία αυτών των «Μικρών Δωματίων της ντροπής» για την ανθρωπότητα. Το Small Room Project,
είναι μία οπτικοακουστική, διαδραστική έκθεση που αφηγείται το ταξίδι των προσφύγων από τις εμπόλεμες ζώνες, στην Ελλάδα, την Ειδομένη και τη ζωή τους σήμερα στην Ευρώπη.
Είκοσι δύο μήνες ακτιβισμού και αλληλεγγύης στην Οδύσσεια των προσφύγων. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Ειδομένη, μάρτυρες όλων των μεταβάσεων και όλων των κρίσεων". 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved