Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ : Χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες για τα Προγράμματα παροχών του ΟΠΕΚΑ/ ΛΑΕ, έτους 2018

Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΠΕΚΑ που υπέβαλαν Αίτηση Συμμετοχής στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ, www.opeka.gr 

(επιλογή: Κληρωθέντες Δικαιούχοι), και να λάβουν τα Δελτία τους από τα ΚΕΠ όλης της χώρας και όχι απαραίτητα από το ΚΕΠ, στο οποίο υπέβαλαν την αίτηση.

Τα ΚΕΠ χορηγούν δελτία για τα ακόλουθα προγράμματα:

1. Κοινωνικού Τουρισμού και Ιαματικού Τουρισμού χορήγηση από 2/7/2018 – 31/8/2018. Μετά την ημερομηνία αυτή και συγκεκριμένα από 7/9/2018 τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όλους όσους εκ των δικαιούχων υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα του έτους 2018 συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι τότε.

2. Εκδρομικό Πρόγραμμα (Διάρκεια προγράμματος από 2/7/2018 – 10/5/2019): Δελτία τετραήμερης Εκδρομής.

3. Δωρεάν Παροχή Βιβλίων: Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων δεν λαμβάνουν δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ αλλά μπορούν να απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΟΠΕΚΑ/ΛΑΕ βιβλιοπωλεία ή εκδοτικούς οίκους από 2/7/2018 έως 29/9/2018 προκειμένου να προμηθευτούν βιβλία. Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα μετά την 5/10/2018 τυχόν αδιάθετα βιβλία και μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των δικαιούχων, θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, σε δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα και δεν κληρώθηκαν,    συμπεριλαμβανομένων     και    των   κληρωθέντων    που  δεν παρέλαβαν μέχρι τότε τα βιβλία τους.

4. Δωρεάν Παροχή Εισιτηρίων Θεάτρων (Διάρκεια προγράμματος από 2/7/2018 – 10/5/2019): Δελτία θεάματος.

 

Επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση για να δείτε αν κληρωθήκατε:

https://apps.ogaservices.gr/agrotiki_estia/results/agrotiki_results.php

 

                                                    

                                                       ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΠ

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved