Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Κατερίνης – ΔΗΚΕΔΗΚ: Πασχαλινές ευχές & εορταστικό κλίμα στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

AIGINIONEWS: Δήμος Κατερίνης – ΔΗΚΕΔΗΚ: Πασχαλινές ευχές & εορταστικό κλίμα στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων AIGINIONEWS: Δήμος Κατερίνης – ΔΗΚΕΔΗΚ: Πασχαλινές ευχές & εορταστικό κλίμα στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, μία δομή γεμάτη αξιοπρόσεκτες δράσεις και ευαισθησία προς την τρίτη ηλικία, όπως αυτή του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό επισκέφθηκε σήμερα, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Αστέριος Μπουσνάκης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, στην οποία τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19, ο κος Μπουσνάκης συνομίλησε με τους ωφελούμενους, τους εργαζόμενους και αντάλλαξε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

«Στον Δήμο Κατερίνης και στη ΔΗΚΕΔΗΚ, πέρα από το χαμόγελο, διαμορφώνουμε καθημερινά ένα κοινωνικό πλαίσιο, όπου η μακροβιότητα συνυφαίνεται με την αλληλεγγύη - προσφορά, τη συμμετοχή και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με την ευκαιρία μεταφέρω σε όλες και όλους σας, τον εγκάρδιο χαιρετισμό και τα χρόνια πολλά του Δημάρχου μας Κώστα Κουκοδήμου. Σας εύχομαι να μείνετε πάντα δραστήριοι και υγιείς.

Καλό Πάσχα» τόνισε απευθυνόμενος στους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ, ο κος Μπουσνάκης.


  

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved