Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Μήλο για Δεκαπενταύγουστο ο Αλέξης Τσίπρας

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Μήλου, ο Πρωθυπουργός, η σύζυγός του και η παρέα του έφτασαν στο όμορφο νησί τον Δεκαπενταύγουστο με ιδιωτικό μέσο και έφαγαν σε απόμερο ταβερνάκι. 

 Αναλυτικά τα miloslife.gr και milosvoice.gr γράφουν: «Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και από τα δύο του ξαδέλφια εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι στη Μήλο. Ο Πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο "Γαλήνη" στην Αγία Ειρήνη της συμπατριώτισσας κυρίας Άννας Βλάχου και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο.
Στην πρωθυπουργική συντροφιά ήταν και ο Χανιώτης υφυπουργός εσωτερικών κ.Πολάκης.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας - αναχώρησε το μεσημέρι από τη Μήλο
miloslife.gr

Κάπου στη Μήλο κυκλοφορεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επίσης στη Μήλο είναι για διακοπές πλήθος επωνύμων, πολιτικοί, τηλεαστέρες, ηθοποιοί. Ο πρωθυπουργός εθεάθη χθες να δειπνεί στη Γαλήνη στο Μύτακα σύμφωνα με πληροφορίες. Στην παρέα του πρωθυπουργού ήταν και ο Υπουργός Π. Πολάκης βουλευτής Χανίων καθώς και ο αδελφός του Δημήτρης.

Στη Μήλο στην παρέα προστέθηκε και ο κ. Δημήτρης Τσίπρας μεταλλειολόγος εξαδελφος του Πρωθυπουργού. Στο νησί εφτασε με σκάφος. Είδαμε επίσης τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Σπύρο Παπαδοπουλο, Λάμπη Ταγματάρχη κ.α.

Ο πρωθυπουργός πάντως δεν συναντήθηκε με τον Νίκο Συρμαλένιο που επίσης ήταν στη Μήλο και βριακόταν στον Εμπουρειό. Ο Νίκος Συρμαλένιος ήταν ενήμερος για το ταξίδι του Α. Τσίπρα στη Μήλο καθώς είχε επικοινωνήσει με τον Π. Πολάκη. Πάντως το σκάφος έδεσε στην Κάναβα στο βιομηχανικό λιμάνι αποφεύγοντας τη μαρίνα του Αδάμαντα.

Στη Μήλο βρίσκεται και η Ελενα Παναρίτη οικονομολόγος πρωην συνεργάτης του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved