Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζιν: Με αυτά τα tips και το πιο οικονομικό τζιν θα φαίνεται ακριβό

Το τζιν είναι ένα υλικό που όλες οι γυναίκες -και οι άνδρες- αγαπούν γιατί είναι απλό, ουδέτερο, φοριέται σε αμέτρητες εκδοχές και επιπλέον δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. 

Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε δώσει ένα αξιοσημείωτο ποσό για να αποκτήσετε το ιδανικό τζιν παντελόνι και είναι πολύ πιθανό να ακολουθείτε τα trends στη γραμμή των jeans επιλέγοντας πιο οικονομικά κομμάτια. Αν θέλετε τη γνώμη μας, καλά κάνετε, μιας και κάποιοι τύποι denim παντελονιών, έρχονται και παρέρχονται και δεν αξίζει να δώσετε μια περιουσία για να τους προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας.

Υπάρχουν όμως τρία απλά σημεία που θα μπορούσατε να προσέξετε, έτσι ώστε το τζιν σας να δείχνει πιο ακριβό, ακόμα και όταν είναι αγορασμένο από κάποιο πολύ οικονομικό brand.

Πρώτα από όλα να έχετε υπόψιν σας ότι τα σκουρόχρωμα jeans πάντα φαίνονται πιο «καλά». Μιλάμε βέβαια για το κλασικό μπλε των blue jeans που είναι καθαρό μπλε και δε μοιάζει με μαύρο, ενώ επιπλέον ξεθωριάζει ελάχιστα ακόμα και αν η ποιότητά του δεν είναι τέλεια. Επιλέξτε λοιπόν αυτή την κλασική απόχρωση και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει περισσότερο.

Το σταθερό πανί επιπλέον, και όχι το ελαστικό, είναι αυτό που θα προσθέσει επιπλέον πόντους στην εμφάνισή σας, παρόλο που μπορεί να είναι λίγο πιο άβολο. Το ελαστικο, δυστυχώς, αν δεν είναι καλής ποιότητας, χάνει πολύ πιο εύκολα το σχήμα του και «σακουλιάζει» σε όλα τα λάθος σημεία, οπότε μάλλον θα πρέπει να το αποφύγετε.

Τέλος, να έχετε υπόψιν σας, πως όταν επιλέξετε distressed jeans το πιο σημαντικό είναι πως τα σκισίματα και τα ξεβάματα πρέπει να μοιάζουν ότι έχουν γίνει με τον πιο φυσικό τρόπο. Άρα, είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα τζιν παντελόνι χωρίς σκισίματα και να τα φτιάξετε μόνη σας, επιλέγοντας ψαλίδι για να ανοίξετε την τρύπα και μεταλλική λίμα για να φθείρετε λίγο παραπάνω το ύφασμα, παρά να αγοράσετε ένα έτοιμο σκισμένο και ξεβαμένο παντελόνι.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved