Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: Μια απαίτηση πριν 12 χρόνια που σήμερα έγινε κατάκτηση για όλους τους πολίτες αυτού του τόπου

AIGINIONEWS: ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ:  Μια απαίτηση πριν 12 χρόνια που σήμερα έγινε κατάκτηση για όλους τους πολίτες αυτού του τόπου AIGINIONEWS: ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: Μια απαίτηση πριν 12 χρόνια που σήμερα έγινε κατάκτηση για όλους τους πολίτες αυτού του τόπου

Συγκινημένος ο πρώην δήμαρχος Κατερίνης και βουλευτής της κυβέρνησης σήμερα, Σάββας Χιονίδης στα εγκαίνια του Περιφερειακού Δρόμου Κατερίνης.

Η συγκίνησή μου σήμερα είναι μεγάλη όσο μεγάλο και το ευχαριστώ που θέλω να πω σε όσους στάθηκαν δίπλα μας και πίστεψαν σε αυτόν τον στόχο που φαινόταν ασύλληπτος πριν 12 χρόνια.
Δίνεται σε κυκλοφορία σήμερα ένα μεγάλο όνειρο στο οποίο δώσαμε εμείς σχήμα και το υλοποιήσαμε με κόπο, σκληρή εργασία και αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονιάς και προσωπικά με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα που κατανόησε από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μια απαίτηση της Κατερίνης και ολόκληρης της Πιερίας.
Μια απαίτηση που σήμερα έγινε κατάκτηση για όλους τους πολίτες αυτού του τόπου, της εξέλιξης και της προοπτικής του ως προστιθέμενη αξία για την Πιερία του 2050.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι πίστεψαν σε αυτό το έργο, όσους εργάστηκαν για την μελέτη του, την ωρίμανση του φακέλου χρηματοδότησης, τη χρηματοδότηση και εκτέλεσή του.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved