Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

AIGINIONEWS: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΜΟΥ AIGINIONEWS: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΜΟΥ

Στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης & Τουρισμού του Δ. Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης:

 «Σήμερα, με τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο να πυροδοτούν νέα μοντέλα ανάπτυξης, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γίνεται κρισιμότερος από ποτέ συμβάλλοντας καθοριστικά στη συλλογική προσπάθεια ενίσχυσης του τουριστικού μας προϊόντος.
Ο Δήμος Κατερίνης, προικισμένος από τη φύση του, μπορεί και πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής κατακτώντας τη θέση που του αξίζει στην τουριστική βιομηχανία. Προτεραιότητά μας να χτίσουμε ένα νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που θα στηρίζεται στην ποιότητα και θα είναι ικανό να προσελκύσει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος, όλο το χρόνο. Ανάπτυξη ταυτότητας, βελτίωση υποδομών και υπηρεσιών, περιβαλλοντική υπευθυνότητα, χάραξη πολιτικών διασύνδεσης του τουρισμού με τον πολιτισμό και τον πρωτογενή τομέα, προσέλκυση επενδύσεων, καινοτομία και στήριξη νέων επιχειρηματικών ιδεών και κυρίως επένδυση στο αξιόλογο τοπικό ανθρώπινο δυναμικό.
Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν. Υπάρχει όμως θέληση για συνεργασία, σχεδιασμό και συντονισμό στοχεύοντας σε μια σταθερή και βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία. Για όλους και μαζί με όλους».

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved