Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Jacques Chirac

AIGINIONEWS: Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Jacques Chirac AIGINIONEWS: Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Jacques Chirac

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, κ. Richard Ferrand, την ακόλουθη συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Jacques Chirac:

 «Επιθυμώ να σας εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια τόσο εμού, όσο και των μελών της Βουλής των Ελλήνων, για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Jacques Chirac.
Ο Jacques Chirac υπήρξε μια επιφανής προσωπικότητα με διεθνή ακτινοβολία που υπηρέτησε πιστά τη Γαλλία από τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας από το 1995 έως το 2007, όπως επίσης και από τη θέση του Πρωθυπουργού, στην οποία εξελέγη δύο φορές. Γνωστός για την ευθύτητα και την αφοσίωσή του στο καθήκον, εργάστηκε σθεναρά για την προάσπιση της ελληνογαλλικής φιλίας.
Η Βουλή των Ελλήνων, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τα αισθήματα συμπάθειας στην οικογένεια του θανόντος.
Παρακαλώ όπως δεχθείτε, αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, τη διαβεβαίωση της ειλικρινούς εκτίμησής μου».
   

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved