Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εμμανουήλ Κοσμαδάκης :Επιστολή στους πολίτες της Πιερίας

Αγαπητοί φίλοι, πολίτες της Πιερίας.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Εκατό χρόνια από τη γέννηση του ηγέτη Ανδρέα και έχοντας τον γνωρίσει προσωπικά ως νέος φοιτητής, συντάχθηκα μαζί του πριν 42 χρόνια για μια νέα Ελλάδα της Αλλαγής, όπως και οι μισοί Έλληνες. Σήμερα, σε ώριμη πλέον ηλικία, γεμάτος επιτυχίες στη ζωή μου επαγγελματικά και στην οικογένεια μου, καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά, έχοντας αποδείξει τις ηγετικές, διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες μου μέσα σε συνθήκες πλήρους νομιμότητας, διαφάνειας, διαύγειας και λογοδοσίας, σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που διοίκησα, προσέρχομαι στις εκλογές με εφόδιά μου τη γνώση και την εμπειρία. Μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να ζητήσω την ψήφο σας. Θέλω να είμαι η δική σας επιλογή στη Πιερία μας, επιλογή εμπιστοσύνης και ελπίδας, να με εκλέξετε βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να υπηρετήσω τον τόπο μας με συνέπεια, ιδέες και απόψεις που με εξέφραζαν, ερχόμενος βέβαια αντιμέτωπος και με τις παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος. Συγκρούστηκα με τις δυνάμεις της αδράνειας και του παλαιοκομματισμού, ανοίγοντας νέους δρόμους ελπίδας.

Ως διοικητής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και αργότερα Αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για τέσσερα χρόνια απέκτησα μια σαφή αντίληψη των παθογενειών και αγκυλώσεων που χρεοκοπούσαν τη χώρα μας, αλλά και την άμεση ανάγκη υλοποίησης πραγματικών μεταρρυθμίσεων που απαιτούνταν να γίνουν στο χώρο της Υγείας.

Συνέβαλα στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έκανε η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου με τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ, την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, τις δημόσιες συμβάσεις, τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την απόλυτη νομιμότητα, να είναι τα νοσοκομεία της Πιερίας μας το 2014 στις πρώτες θέσεις ποιότητας στην υγεία πανελλήνια.

Εφάρμοσα συστήματα διασφάλισης Ποιότητας για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας με ISO & HACCP σε δομές του νοσοκομείου.

Ήμουν δίκαιος, το αναγνωρίζουν όλοι, και δεν έκανα τα γνωστά μικροπολιτικά ρουσφέτια στους ανθρώπους μας και υποστήριζα τα δίκαια κοινωνικά αιτήματά τους.

Έχω τιμηθεί και βραβευτεί από τους εργαζόμενους και τη διοίκηση για ό,τι έκανα στη Ψυχική Υγεία 4 φορές.

Στην επαγγελματική μου ζωή, πάντα πρωτοπόρος, δημιούργησα το πρώτο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης στη Πιερία μας, με ποιότητα, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα, εστιάζοντας στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, προσφέροντας ευκαιρίες σε χιλιάδες νέα παιδιά, ανέργους, επαγγελματίες και εργαζόμενους. 27 χρόνια μετά συνεχίζουμε.

Δημιούργησα μια καινοτόμα εταιρία συμβούλων για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, όταν τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας ήταν άγνωστα στον τόπο μας, υποστηρίζοντας εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ πέρασα στο δημόσιο και ως δημόσιος υπάλληλος προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο Δήμο Κατερίνης, σε θέματα προγραμματισμού. Να υπενθυμίσω μόνο τις δράσεις Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών, React για την Ευρώπη των πολιτών, Interreg για το περιβάλλον, Τοπικές πρωτοβουλίες απασχόλησης στο Βατάν και το Σιδηροδρομικό Σταθμό, Επιχειρησιακά σχέδια, Σύστημα διαχειριστικής επάρκειας, και πολλά άλλα.

Συμμετέχω για πολλά χρόνια σε συλλογικούς φορείς προστασίας του περιβάλλοντος, σε δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης, και υποστηρίζω την ανάδειξη των ειδικών/εναλλακτικών μορφών τουρισμού, πιστεύοντας στη συνέργεια τη διαφάνεια και τη συμμετοχή.

Τολμώ στα δύσκολα και κάνω αυτό που πιστεύω.

Σήμερα, επέλεξα να είμαι υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση της προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Φ. Γεννηματά. και με την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, ενισχύω με την παρουσία μου το ψηφοδέλτιο της Πιερίας. Συμμετέχω στον συλλογικό και προσωπικό αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ.

Μπορεί λοιπόν, σήμερα, ο  πολιτικός μας χώρος, ο χώρος της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς να εξακολουθεί να βάλλεται από τις ίδιες δυνάμεις (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) με σκοπό την εκλογική του λεηλάτηση, αλλά έχει αποδειχθεί ότι ΑΥΤΟΝ τον χώρο μόνο ΕΜΕΙΣ που τον πιστεύουμε μπορούμε να τον εκφράσουμε και να τον καταστήσουμε και πάλι μεγάλο και  ωφέλιμο για τη χώρα.

Εμείς πιστεύουμε στην Ισχυρή Οικονομία και Ανάπτυξη με Κοινωνική Δικαιοσύνη, στη σπουδαιότητα του ρόλου της Ιδιωτικής Οικονομίας, χωρίς ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ με το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, στην ανάγκη ύπαρξης ικανού Κράτους Πρόνοιας, τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Εμείς μιλήσαμε πρώτοι για την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, την ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΚΥΚΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, τη δίκαιη Κοινωνική πολιτική. Έχουμε όραμα, διαθέτουμε στρατηγική, σχέδιο, υπομονή και θέληση.

Γι’ αυτό σας κοιτάζω στα μάτια και ζητώ την ψήφο σας. Θέλω να είμαι η δική σας επιλογή στη Πιερία μας, να με εκλέξετε βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής. Να κάνουμε τον ήλιο να λάμψει ξανά, να φωτίσει την ελπίδα όλων μας.

Έχετε επιλογή εμπιστοσύνης και ελπίδας.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Κοσμαδάκης

Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Οικονομολόγος (Dipl.-Kfm.) RWTH Aachen Germany,

 MSc Tourism Management & Business Administration

Πρώην Διοικητής ΨΝΠΟ & Αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Τηλ:   6979810362

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

facebook: KosmadakisEmmanouil

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved