Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ - του N.Μωραΐτη

Ευτυχώς ο πρωθυπουργός έκανε πέρα τις ανόητες εισηγήσεις και αποφάσισε εκλογές. Όταν χάνεις τη δεδηλωμένη, όταν ξεκινάς με 163 βουλευτές και καταλήγεις με 118, η μόνη καθαρή λύση είναι οι εκλογές. Όλα τα άλλα είναι από τεχνάσματα έως πολιτικές αρπαχτές. 

Αν κερδίσει, έχει κυβέρνηση 100% δική του. Αν χάσει, 100% σπίτι του. Ούτε ημίμετρα, ούτε κυβερνήσεις μειοψηφίας που εξαρτώνται από την ψήφο ενός πολιτικού προσωπικού που λυμαινόταν τη χώρα για 40 χρόνια. 

 

Να κυβερνάει με την ψήφο ποιου; Του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ; Πρώτη φορά σπείρα, θα ήταν. Ή μήπως ενός Λαφαζάνη που θα λέει ναι στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι στα νομοσχέδιά του. Πρώτη φορά σουρεαλισμός, θα ήταν. Γενικώς, πρώτη φορά αδιέξοδο. 

Κι ας κραυγάζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ότι ο Τσίπρας, με την απόφασή του, τζογάρει με τη χώρα και παίζει με τα νεύρα μας. Ο κόσμος ξέρει γιατί φωνάζουν. Φωνάζουν γιατί με τις εκλογές χάνουν την ευκαιρία να χειρίζονται όπως οι ίδιοι επιθυμούν μία αδύναμη κυβέρνηση 118 βουλευτών. 

Ο Τσίπρας δείχνει για μία ακόμη φορά ότι έχει το πολιτικό ένστικτο να ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις: Αν κερδίσει, κυβέρνηση 100% δική του. Αν χάσει, 100% σπίτι του. Ούτε ημίμετρα, ούτε κυβερνήσεις μειοψηφίας που εξαρτώνται από την ψήφο ενός πολιτικού προσωπικού που λυμαινόταν τη χώρα για 40 χρόνια. 

Αν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ συν μία σος διαπλεκόμενου Ποταμιού θέλουν να επιστρέψουν στην κυβέρνηση, ας τους διαλέξει ο κόσμος.

 

Όχι ο ΣΥΡΙZA. 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved