Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήριο Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, για το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Εκφράζω και δημόσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, στα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ., καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες.

Είμαι βέβαιος ότι και το νέο Δ.Σ. ενός δοκιμασμένου θεσμού,  όπως το Επιμελητήριό μας, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως εκφραστής του Πιερικού επιχειρείν με συνέπεια, όπως διαχρονικά πράττει, με γνώμονα την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Στον Δήμο Κατερίνης, με κοινωνική υπευθυνότητα, με έμπρακτο ενδιαφέρον και κάθε διαθέσιμο μέσο, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία με το Επιμελητήριο στηρίζοντας  πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν πολλαπλά οφέλη για την πόλη, τους κατοίκους της, ενώ ταυτόχρονα κάνουν πράξη την Ελλάδα της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, το οποίο  καλείται να επιτελέσει η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου και πιστεύω ότι με συνεργασία, σύμπνοια και σκληρή δουλειά, θα τα καταφέρει.

 

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved