Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηχηρό μήνυμα Τσίπρα στους υπουργούς: "Κανενός η καρέκλα δε γράφει το όνομά του - Ούτε η δική μου"

 Ουδείς μόνιμος το μήνυμα του πρωθυπουργού στους υπουργούς του! "Κανενός η καρέκλα, ούτε η δική μου ούτε η δική σας, γράφει το όνομά του! 

 - Στην ομιλία του στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό ζήτησε να είναι ανοιχτές οι πόρτες των υπουργείων για τους πολίτες - Είπε: Μου έγιναν παράπονα ότι οι πόρτες των υπουργείων ήταν κλειστές για τους πολίτες –

Είναι αδιανόητο αυτό!"Νέο ξεκίνημα για την κυβέρνησή μας. Για την προστασία της κοινωνίας και την επιτάχυνση του έργου μας. Τα τελευταία μέτρα του μαραθωνίου θα είναι δύσκολα αλλά ανοίγουμε βήμα. Στόχος παραμένει η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Αυτός παραμένει ο ορίζοντάς μας. Σε κανενός μας την καρέκλα δεν γράφει το όνομά του. Ούτε στη δική μου. Είμαστε σε θέση ευθύνης στην πιο δύσκολη στιγμή της νεότετρης ελληνικής ιστορίας. Οι καρέκλες μπορεί αν μη γράφουν το όνομά μας. αλλά μπορεί το όνομά μας να συνδυαστεί με μεγάλες τομές.

Ποια είναι η φιλοδοξία μας; Να είμαστε μια ακόμα κυβέρνηση της κρίσης; Ή η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση;

Προσωπική μου φιλοφοξία είναι αυτή και πρέπει να κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για το στόχο αυτό. Καλή δουλειά σε όλους και καλή δύναμη" είπε κλείνοντας ο πρωθυπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved