Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα του Προέδρου της ΕΟΕ

Η Ελλάδα είναι και πάλι πιστή στο ραντεβού της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως κάνει κάθε φορά από το 1896 και τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Παρά τα εμπόδια που υπήρχαν λόγω της οικονομικής κρίσης, η ελληνική αποστολή στο Ρίο θα είναι και πάλι πολυάριθμη, δικαιώνοντας όσους πίστευαν στο ταλέντο των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. 

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας και, με μεγάλη υπερηφάνεια, βλέπουμε περισσότερα από 88 άτομα να είναι έτοιμα για το καλύτερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που πάνε στο Ρίο, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα εκπροσωπήσουν επάξια την πατρίδα μας, προσφέροντας στιγμές εθνικής ανάτασης στο λαό μας, που τόσο τις έχει ανάγκη. 

 

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και να τους πω ότι θα είμαι εκεί, δίπλα τους, να χειροκροτήσω την προσπάθειά τους!

Σπύρος Ι. Καπράλος

Πρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved