Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλίας Κασιδιάρης: “Με εντολή Μέρκελ, Τσίπρας και Ντογιάκος αθωώνουν την Siemens”

Ο Σύριζα δεν αγγίζει την εγκληματική συμμορία Ντογιάκου για να καθαρίσει τα σκάνδαλα των γερμανών απαλάσσοντάς τον από το πολιτικό κόστος - Αντισυνταγματική, αντεθνική και προδοτική η μείωση του ορίου του 3% - Η Χρυσή Αυγή ρυθμιστής της πολιτικής ζωής της χώρας.

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε αρχικά από βήματος Βουλής το γεγονός πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει καταθέσει προτάσεις νόμου για την ανακήρυξη της ΑΟΖ, την κατάργηση χρηματοδότησης των κομμάτων και την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, αλλά δεν έχουν έρθει προς συζήτηση στην Ολομέλεια.

Αναφορικά με την παραγραφή του σκανδάλου Siemens που τώρα ο Σύριζα στρέφεται κατά του  επίορκου Ντογιάκου  τόνισε πως όταν η Χρυσή Αυγή αποκάλυπτε τα ντοκουμέντα του παραδικαστικού κυκλώματος και την σκευωρία Σαμαρά συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" κώφευε.

Για τον εκλογικό νόμο επεσήμανε ότι όπως είπε και η πρόεδρος του Πασόκ, Φώφη Γεννηματά η Χρυσή Αυγή είναι όντως ρυθμιστής των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα.

Τέλος, σημείωσε εμφατικά ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα δεχτεί επ΄ουδενί μείωση του 3% στον εκλογικό νόμο, όπως επιθυμούν τα κίβδηλα αποκόμματα, καθώς αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτούν ξένες δυνάμεις για να βάλουν στην Βουλή κόμμα πρακτόρων. 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved