Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα από τον Προέδρο & τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας

AIGINIONEWS: Συγχαρητήρια Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα από τον Προέδρο & τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας AIGINIONEWS: Συγχαρητήρια Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα από τον Προέδρο & τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για τη βράβευσή του ως «Υπουργός Οικονομικών της χρονιάς 2023 για την Ευρώπη» από το περιοδικό The Banker του ομίλου των Financial Times.

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Σας εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μας για τη βράβευσή σας ως «Υπουργός Οικονομικών της χρονιάς 2023 για την Ευρώπη» από το περιοδικό The Banker του ομίλου των Financial Times.
Ως Υπουργός Οικονομικών πετύχατε με σοβαρή, συστηματική προσπάθεια, μέσω αποτελεσματικών και μεταρρυθμιστικών πολιτικών να σταθεροποιήσετε και να ισχυροποιήσετε την ελληνική οικονομία, παρά την πρωτόγνωρη αβεβαιότητα των καιρών και τις αντίξοες διεθνείς συνθήκες.
Κατά την πανδημική και ενεργειακή κρίση, με στοχευμένα μέτρα, διασώθηκε ο παραγωγικός ιστός της χώρας, προστατεύθηκε το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων και διατηρήθηκε η κοινωνική συνοχή στη Χώρα μας.
Η τιμητική διάκριση από τη διεθνή οικονομική κοινότητα, στο πρόσωπό σας, διαχέεται σε ολόκληρη την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, μας κάνει όλους υπερήφανους και μας δίνει αυτοπεποίθηση για την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών των παραγωγικών τάξεων και των εργαζομένων, υπό την καθοδήγηση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

 


 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved