Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέσπασε στον Αιγινιακό με 5-0 ο ΠΑΟΚ

Eπίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αιγινιακό, συντρίβοντας την ομάδα της Πιερίας με 5-0 στο  Καυτανζόγλειο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τους τυπικά φιλοξενούμενους. Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών, ο Λημνιός με κοντινό πλασέ, από σέντρα του Πέλκα, παραβίασε την εστία του Τόλιου, ανοίγοντας το σκορ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Στο 52' ο -άφαντος στο πρώτο ημίχρονο- Πρίγιοβιτς πέτυχε το 0-2 με ωραίο κοντινό πλασέ. Στο 67' από σέντρα του Μακ, ο Πρίγιοβιτς πάλι με σουτ έκανε το 0-3, σε μια φάση που υπάρχει υποψία οφσάιντ για τον σκόρερ. 

Στο 72' ο ΠΑΟΚ ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ με τεχνικό πλασέ του Ελ Καντουρί μέσα από την αντίπαλη περιοχή και στο 82' ο Λημνιός σέντραρε και ο Σάχοφ με κεφαλιά σημείωσε το 0-5. Το γκολ του μαροκινού Ελ καντουρί ήταν το πρώτο στην ελληνική καριέρα του νεοαποκτηθέντος επιθετικού.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (64' Zoύρκος), Δωματάς, Παπαδόπουλος, Ντόγος (56' Φουρτζίου), Καρακώστας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σαμπράνο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Σάχοφ, Μαουρίτσιο (56' Κάτσε), Λημνιός, Πέλκας (61' Μακ), Βρακάς (64' Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς.

 

Έτσι έπαιξαν οι δύο ομάδες

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Ο Γιώργος Βρακάς, γεννημένος στις 28 Απριλίου του 2001, έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 16,5 ετών και έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα σε επίσημο ματς, γράφοντας ιστορία. Ο Λουτσέσκου επίσης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Πούγγουρα (ως δεξί μπακ) και Δεληγιαννίδη (ως αριστερό μπακ), ενώ στην ενδεκάδα επέστρεψαν οι Μαουρίσιο και Σαμπράνο. Ο Πασχαλάκης ήταν στην εστία, ο Μαλεζάς δίπλα στον Περουβιανό στο κέντρο της άμυνας και ο Σάχοφ δίπλα στον Βραζιλιάνο στη μεσαία γραμμή. Επιτελικός μέσος ήταν ο Πέλκας, δεξιά ο Λημνιός και αριστερά ο Βρακάς. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Πρίγιοβιτς.

Ο Αιγινιακός παρατάχθηκε με σχηματισμό 4-5-1, με τον Τόλιο κάτω από τα δοκάρια και τους Τοπαλίδη, Λιόλιο, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλο στην άμυνα, από αριστερά προς τα δεξιά. Στο χώρο του κέντρου ήταν οι Αντωνιάδης και Γκατσολάροι ως αμυντικοί μέσοι, πιο μπροστά τους ο Παπαδόπουλος, δεξιά ο Ντόγος, αριστερά ο Δωματάς και μοναδικός προωθημένος ο Καρακώστας.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved