Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΙΓΙΝΙΟ: Σήμερα στο Γιάννης Παραλυκίδης, Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου

Τελικά, θα υπάρχει εκδοτήριο για τους φίλους του Απόλλωνα, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμη και θύρα. Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στο «Γιάννης Παραλυκίδης» θα είναι στα 10 ευρώ

Ο Απόλλων Πόντου απάντησε αρνητικά στο αρχικό αίτημα του Αιγινιακού όσον αφορά την προπληρωμή των εισιτηρίων για το μεταξύ τους Κυριακάτικο παιχνίδι (26/11) στο «Γιάννης Παραλυκίδης».

 Μάλιστα, η αρχική πρόταση της ομάδας του Αιγινίου ήταν να δώσει εισιτήρια με 15 ευρώ. Κάτι που φυσικά δεν έγινε αποδεκτό από τους ανθρώπους του Απόλλωνα, θεωρώντας «αλμυρή» την τιμή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει  τεράστιο θέμα. Οι Λιόνης και Αμαραντίδης είναι ακόμη τραυματίες,  και  εάν δεν μπορέσει να αγωνιστεί κανείς τους, ίσως αγωνιστεί ένας εκ των Δαλιανόπουλου ή Συμελίδη.

Προσοχή στις στημένες φάσεις…Είναι  οι ατάκες του Κώστα Νικολαΐδη στους παίκτες του όταν  ανέλυσε τα λάθη τους , λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν» τόνισε ο προπονητής. Μια και η ομάδα του Αιγινίου έχει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ομάδα με υψηλούς στόχους, όπως ο Απόλλων Πόντου.

 

Αιγινιακός : Η έδρα του Αιγινιακού είναι το Αιγίνιο, κωμόπολη του Νομού Πιερίας. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1972 ύστερα από την συγχώνευση δύο ομάδων της περιοχής, του Εθνικού και του Διγενή.  Η πρώτη παρουσία της ομάδας στη Γ' Εθνική ήταν την περίοδο 1989 – 1990. Ύστερα από αυτή την επιτυχία οι οπαδοί της έπρεπε να περιμένουν 22 χρόνια για να ξαναδούν τον Αιγινιακό σε «μεγάλη» κατηγορία.

Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2012 υπήρξε συνεργασία ανάμεσα στον Αιγινιακό και της Ακαδημίας Πλαταμώνα η οποία είχε κερδίσει τη συμμετοχή της στην Football League, αλλά λόγω διοικητικών προβλημάτων δεν μπορούσε να ανέβει κατηγορία. Αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας ήταν η παρθενική παρουσία του Αιγινιακού στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2013 – 2014. Φέτος αγωνίζεται στη Football League για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version