Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ-ΑΝΑΓ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ 4-0

 Μετά από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, η Αναγέννηση Κολινδρού «άστραψε» στην επανάληψη και σε διάστημα 25 λεπτών κυριάρχησε επί της Αναγέννησης Σβορώνου. 

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος, ωστόσο οι κινήσεις που έκανε στην ανάπαυλα ο προπονητής των γηπεδούχων, Ηλίας Τζιώκας, αποδείχθηκαν καθοριστικές. Η είσοδος του Χρυσάφη και η τοποθέτηση του Κακατάτσιου στα χαφ, που είναι η φυσική του θέση, «απογείωσαν» τα «τσακάλια», που «δάγκωσαν» τέσσερις φορές. Ένα ημίχρονο άντεξε η Αναγέννηση Σβορώνου. Δύο γκολ σημείωσε ο νεαρός Ρομπέρτο (στο 61΄ με συρτό σουτ, μετά από σέντρα του Έρβιν κι αφού η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και στο 72΄, από μπαλιά του Κατσούλα), δύο γκολ πέτυχε και ο Α. Τραούδας (εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα στο 75΄ και αμυντικό λάθος στο 86΄). Στο 9΄ ο Φουλίδης έδψσε στον Μαντζουράκη, το δυνατό σουτ του οποίου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Δούλιας. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σταγκίδης και η κεφαλιά του Αργυρόπουλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15΄ λάθος της άμυνας, δυνατό σουτ του Γούσιου πάνω από τα δοκάρια, στο 20΄ σουτ του Σιγανού έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Ν. Τραούδας. Μοναδικές ευκαιρίες έχασε ο Φουλίδης (στο 31΄ από μισό μέτρο, στο 35΄, 65΄, 67΄), στο 60΄ φάουλ του Κατσούλα απέκρουσε ο Δούλιας, στο 85΄ κοντινή κεφαλιά του Γούσιου, άουτ. Καλή η διαιτησία του Λαφατζή (Κουτσικανίδης, Μερτζεμέκης).

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ: Ν. Τραούδας, Έρβιν, Γιαουτζής, ΚΑΚΑΤΑΤΣΙΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΝΑΤΟ, Κουκούδας (46΄ ΧΡΥΣΑΦΗΣ), ΡΟΜΠΕΡΤΟ, Φουλίδης, Σταγκίδης (75΄ Α. Τραούδας), Μαντζουράκης (40΄ λ.τ. Κατσούλας).

ΑΝΑΓ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ: Δούλιας, Μπουρονίκος, Τριανταφύλλου (85΄ Κατσιούλης), ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, Παπαγεωργίου, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΣΙΓΑΝΟΣ, Στεφανίδης, Λάιος (85΄ Παλιαρούτας), ΓΟΥΤΣΙΟΣ, Σαρρής (70΄ Ταφραλής).

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΧΑΣΑΠΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ : ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version