Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η μασκότ του Euro έχει το όνομα διάσημου sex toy!

Ποικίλλα σχόλια έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η μασκότ του Euro 2016 μοιράζεται το ίδιο όνομα με διάσημο sex toy που διατίθεται προς πώληση μέσω διαδικτύου

Αν και η UEFA διενήργησε πρόσφατα διαδικτυακή ψηφοφορία για να αποφασίσει για το όνομα με το οποίο θα βάφτιζε την επίσημη μασκότ του τουρνουά, έδωσε στον κόσμο τρεις επιλογές: "Super Victor", "Driblou" και "Goalix".

Στο κάλεσμα μάλιστα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου υπήρχε τεράστια ανταπόκριση με πάνω από 100.000 άτομα να συμμετέχουν και ο μεγάλος νικητής ήταν το όνομα "Super Victor" που συγκέντρωσε το 48% των προτιμήσεων (51.781 ψήφοι).

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι που ήρθε μία άκρως "ζουμερή" αποκάλυψη.

Πέρα από την μασκότ των αγώνων, το όνομα αυτό αντιστοιχεί σε ένα πολύ διάσημο sex toy που πωλείται διαδικτυακά, με την UEFA να αναγκάζεται να διευκρινίσει πως τα σεξουαλικά βοηθήματα δεν παράγονται από τους ίδιους!

Και επειδή οι άνθρωποι της ομοσπονδίας διαθέτουν και χιούμορ, ανέβασαν την Πέμπτη φωτογραφία του "Super Victor" στον επίσημο λογαριασμό της UEFA στο Twitter, συνοδευόμενη από τη φράση: "Ποιός άλλος δεν θα κοιμηθεί απόψε;"

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version