Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται στην Παραλία Κατερίνης 16 -20 Απριλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13

AIGINIONEWS: Έρχεται στην Παραλία Κατερίνης 16 -20 Απριλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13 AIGINIONEWS: Έρχεται στην Παραλία Κατερίνης 16 -20 Απριλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΤΟΝ Ν.Ο.ΚΑΤ. & ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13, για ηλικίες από 7 έως 12 ετών, φιλοξενεί η Παραλία Κατερίνης στις 16-20 Απριλίου, με διοργανωτές την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης (Ν.Ο.ΚΑΤ.) και τον Δήμο Κατερίνης καθώς και με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Παράλληλα διοργανώνεται και το 1ο SeaWay Festival

Σε λιγότερο από ένα μήνα, οι χρυσές ακτές της Παραλίας Κατερίνης θα υποδεχθούν πάνω από 600 αθλήτριες και αθλητές, προπονητές, συνοδούς και γονείς από όλη την Ελλάδα, ενώ το πρωτάθλημα και οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το SeaWay Festival, αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες κόσμου.
«Αποτελεί τιμή και διάκριση για τον ΝΟΚΑΤ αλλά και για την Πιερία η ανάθεση της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκαφών OPTIMIST U13.

Πρόκειται για το πανελλήνιο κύπελλο 11χρόνων το οποίο αναβαθμίστηκε σε πρωτάθλημα και πλέον διεξάγεται κάθε χρόνο.

Ο ΝΟΚΑΤ διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να διεκπεραιώσει ακόμα και την πιο απαιτητική διοργάνωση.

Μαζί με τους συνεργάτες μας εργαζόμαστε πυρετωδώς ώστε να προσφέρουμε σε αθλητές, προπονητές, συνοδούς και θεατές την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Παράλληλα, πλησίον των εγκαταστάσεων του ΝΟΚΑΤ διοργανώνεται το SeaWay Festival που έρχεται να συμπληρώσει και να αναδείξει αυτή τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε την Μητρόπολη Κίτρους, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας καθώς και όλες τις επιχειρήσεις που γίνονται αποδέκτες της χορηγικής μας πρότασης», δήλωσε ο Κώστας Καρυώτης, Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved