Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας - ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πολιτικές Ειδήσεις

Η Νέα Αριστερά Πιερίας χαιρετίζει  τον εορτασμό της Ελευθερίας, εσωτερικής και εξωτερικής. 

Διαβάστε περισσότερα...

Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’.

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, υποδέχθηκε τον Υφυπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο σε θέματα Μακεδονίας-Θράκης, κο Στάθη Κωνσταντινίδη.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι τρέχουσες ανάγκες και τα προβλήματα του Δήμου Δίου-Ολύμπου, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο πρωτογενής τομέας, η τουριστική ανάπτυξη και προβολή ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πιερίας, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα...

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου της Ανώτατης Αρχής του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου και του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Την ενίσχυση των ισχυρών δεσμών Ελλάδας-Αρμενίας μέσα από την αυτονόητη πολιτική ενσυναίσθησης, που διέπει το φάσμα των εξωτερικών σχέσεων των δύο χωρών, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ομώνυμης Ομάδας Φιλίας, κ. Σταύρος Καλαφάτης κατά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας, κ. Tigran Mkrtchyan.

Διαβάστε περισσότερα...

Σύσκεψη για τα συνεχιζόμενα έργα στην Εθνική Οδό και τις επιπτώσεις στον Τουρισμό.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version