Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο Αιγίνιο

Στην  Πιερία  περιόδευσε  την Τρίτη 27 Οκτωβρίου ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με πρώτο σταθμό το Αιγίνιο, 

όπου μίλησε σε δύο συγκεντρώσεις, περιγράφοντας το σχέδιό του για τη Νέα Δημοκρατία της επόμενης μέρας, στέλνοντας  μήνυμα αλλαγής, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: 

«Ή θα εγκλωβιστούμε σε μία αέναη μεταβατικότητα ή θα αγκαλιάσουμε ξανά την κοινωνία, που χάσαμε».

«Θέλω ένα κόμμα που δε θα φοβάται να μιλάει για την ιδεολογία του, που δε θα νιώθει μειονεκτικά απέναντι στα κούφια λόγια της αριστεράς. Που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, που θα είναι στην πρώτη γραμμή των κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα μιλάει και πάλι για το Έθνος μας, για τις αξίες μας, για τα ιδανικά μας.

Ένα κόμμα που θα έχει όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους της παράταξης στην πρώτη γραμμή και θα αγωνίζεται για την κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοσύνη και αλληλεγγύη», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας,


Το κοινοβούλιο είναι ο βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας, δεν τον καταργούμε. Στη ΝΔ είχαμε μάθει να κερδίζουμε τις μάχες στη Βουλή και να τις χάνουμε στην κοινωνία. Αυτό θα αλλάξει.  
Διαχρονικά τις κοινοβουλευτικές μάχες τις κερδίζουμε, έχουμε πολύ καλύτερα κοινοβουλευτικά στελέχη από τα αλλά κόμματα.

 

Το κοινοβούλιο είναι ο βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας, δεν τον καταργούμε. Αντίθετα, υπάρχει το εξής οξύμωρο: ενώ κερδίζουμε όλες τις μάχες στην Βουλή, στην κοινωνία τις χάνουμε.

Στην κοινωνία συνεπώς πρέπει να στραφεί η ΝΔ. Διότι από το 2004 που μας εμπιστεύτηκαν 3.600.000 άνθρωποι, στις εκλογές του προηγούμενου Σεπτεμβρίου μας εμπιστεύτηκαν 1.200.000 έχουμε χάσει πάνω από 2.000.000 ψηφοφόρους. Άρα στην κοινωνία είναι το πρόβλημα.

Μετά το Αιγίνιο ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το Δήμο Δίου Ολύμπου και το βράδυ μίλησε στην Εκάβη της Κατερίνης  

 

 

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version