Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα Παυλόπουλου για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα

Μήνυμα στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις για την Ελλάδα 

«ώστε και οι θυσίες βέβαια να μην πάνε χαμένες και να πάψει να υπάρχει αυτή η ανθρωπιστική κρίση» έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο διάλογο που είχε υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

«Ο Ελληνικός Λαός έχει κάνει πολλές θυσίες για να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Και αυτές οι θυσίες δεν μπορεί να πάνε χαμένες.  Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και οι εταίροι μας  και οι δανειστές μας» πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος ευχαριστώντας τον κ. Δημήτριο για όσα έκανε στις ΗΠΑ «προκειμένου να υπάρξει η αναγκαία πίεση στήριξης της Ελλάδας».

Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο κ. Παυλόπουλος στο προσφυγικό τονίζοντας ότι «δεν μπορεί η Μεσόγειος, η περιοχή του Φωτός και της Ειρήνης, να ξεβράζει πτώματα και πτώματα μικρών παιδιών ιδίως».

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής να μεταφέρει στην αμερικανική κυβέρνηση την ανάγκη να ενεργοποιηθεί για να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εμπόλεμη κατάσταση» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved