Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Παράδοση Ετήσιας Έκθεσης της ΑΔΑΕ στον Πρόεδρο της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης παρέλαβε σήμερα την ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων της  Αρχήw Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), για το έτος 2017, από τον Πρόεδρο της Αρχής κ. Χρήστο Ζαμπίρα.

Η Έκθεση του 2017 είναι η πρώτη Έκθεση πεπραγμένων ενός τριετούς σχεδίου δράσης (2017-2019), που εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Αρχής.

Το σχέδιο αυτό, με την ολοκλήρωσή του, στοχεύει στην περαιτέρω αποτελεσματικότητα αλλά και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της ΑΔΑΕ για την προστασία του απορρήτου της επικοινωνίας στη σύγχρονη εποχή, αλλά και την ενημέρωση των πολιτών.

Ο Πρόεδρος της Βουλής παραλαμβάνοντας την Έκθεση ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Αρχής πως αυτή θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στα μέλη των οποίων θα διαβιβαστεί.

Κατά την επίδοση της Έκθεσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Αντώνιος Συρίγος και ο Αντιπρόεδρος της Αρχής κ. Μιχαήλ Σακκάς. 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version