Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΣΥΡΙΖΑ: H ΝΔ εκμεταλλεύεται χυδαία την επίθεση κατά Παπαδήμου

Την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λ.Παπαδήμου ακολούθησε μια άθλια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσής της από τη ΝΔ

 και από συμμάχους της στο μιντιακό κατεστημένο.  

Ως άθλια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης από τη ΝΔ, τους συμμάχους της και το μηντιακό κατεστημένο, χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λ.Παπαδήμου ακολούθησε μια άθλια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσής της από τη ΝΔ και από συμμάχους της στο μιντιακό κατεστημένο.  

Η στόχευσή τους είναι να χρεώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση το τρομοκρατικό χτύπημα, να σπιλώσουν, να στήσουν ένα ιδιότυπο σκηνικό εμφυλιοπολεμικού διχασμού, να ποινικοποιήσουν την πολιτική αντιπαράθεση και να δείξουν ότι η πολιτική κριτική δήθεν οπλίζει τους τρομοκράτες.
Δεν είναι μόνο η τρομοκρατία που αποτελεί τελικά κίνδυνο για τη δημοκρατία, αλλά και αυτή η χυδαία πολιτική εκμετάλλευση που χαρίζει σε όσους κρύβονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση αυτό που επιζητούν: να γίνουν το επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου. Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο”.

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Παπαδήμου

«Τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού» εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Λουκά Παπαδήμο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στον Ευαγγελισμό έπειτα από τρομοκρατική επίθεση εναντίον του το απόγευμα της Πέμπτης είχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας. που έπεσε

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε πριν λίγη ώρα, τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Λουκά Παπαδήμο».

«Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση» καταλήγει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του κ. Τσίπρα

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version