Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτοβουλίες με οδηγό την επικαιρότητα

Να διαμορφώσει τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης επιχειρεί η ΝΔ, που προωθεί σειρά πρωτοβουλιών 

με αιχμή θέματα της επικαιρότητας και αντιπαραβάλλει τη δική της στάση με εκείνη της κυβέρνησης, σχολιάζοντας ότι «την ώρα που η κυβέρνηση επενδύει σε αστάθμητους παράγοντες του εξωτερικού (ενισχυμένη παρουσία Λεπέν στη Γαλλία ή Σουλτς στη Γερμανία), η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να κυριαρχήσει στο εσωτερικό με βάση το πρόγραμμά της».

Στην Πειραιώς κάνουν ήδη θετικό απολογισμό από την παρουσίαση των θέσεων της ΝΔ για την ενέργεια, που έγινε την εβδομάδα που κλείνει με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ενεργειακής αγοράς. Στην εκδήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός του για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας, τη μείωση του κόστους ενέργειας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για τη ΔΕΗ, ζήτημα που θεωρεί στρατηγικής σημασίας.

Σειρά εκδηλώσεων
Εχοντας ανακηρύξει μήνα πρωτοβουλιών για την Υγεία, οργανώνει σειρά εκδηλώσεων, ενώ ασχέτως της αρνητικής ανταπόκρισης που είχε σχετική πρότασή της, λαμβάνει πρωτοβουλία για την κρίση στη Βενεζουέλα, καταγγέλλοντας την ανοχή της κυβέρνησης σε αυταρχικές συμπεριφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες μέρες η ΝΔ θα επαναφέρει το ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, θεωρώντας αδιανόητο να μην έχει ρυθμιστεί, όταν μάλιστα λόγω κρίσης έχουν φύγει στο εξωτερικό χιλιάδες Ελληνες.

Επίσης, στο προσεχές διάστημα θα εντατικοποιηθεί η παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, όπως και η κριτική στην κυβέρνηση για ζητήματα πραγματικής οικονομίας. Την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιοδεύσει σε Νάουσα και Βέροια. 

Κ. ΤΖΑΒΑΡΑ

Ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved