Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν μπορεί να με κατηγορεί για βαρωνίες ο γιος του πρώην πρωθυπουργού

Μεταρρύθμιση δεν είναι οι απολύσεις των καθαριστριών – Το 28% της ΝΔ δεν είναι οροφή αλλά το εφαλτήριο είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Στην αντεπίθεση περνά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ εξέφρασε ενόχληση για την κριτική που δέχτηκε για την απουσία του από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, δηλώνοντας πως όσοι τον κατηγορούν ξέρουν ότι είχε «σοβαρό προσωπικό λόγο» και θα ψήφιζε υπέρ του νομοσχεδίου.

 «Ποιος θα μου κάνει μάθημα; Αυτός που απείχε από την κορυφαία διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας; Αυτά δε λέγονται μέσα στο ίδιο κόμμα. Αυτά λέγονται σε αντίπαλους άλλων κομμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «δεν μπορεί να με κατηγορεί για βαρονίες ο γιος του πρώην πρωθυπουργού».

Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι «μεταρρύθμιση δεν είναι οι απολύσεις των καθαριστριών του δημοσίου». Σε ότι αφορά την προοπτική της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι γι’ αυτόν το 28% της ΝΔ στις τελευταίες εθνικές εκλογές δεν είναι η οροφή αλλά το εφαλτήριο.

Σε ότι αφορά το β’ γύρο και τη μονομαχία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε ότι «το αποτέλεσμα του α’ γύρου δεν αλλάζει εύκολα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναστραφεί» προσθέτοντας ότι «δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

News247.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved