Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας στο Βελιγράδι Συνάντηση με τη Διευθύντρια του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. Βελιγραδίου

Εθιμοτυπική συνάντηση στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Βελιγράδι είχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου καιο Γ. Γραμματέας κ. Α. Κόκκινος με τον Επικεφαλής του Γραφείου Ο.Ε.Υ., Γενικό Σύμβουλο A΄  κ. Xαράλαμπο Κουναλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τόσο θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος όσο και κοινού οικονομικού και αναπτυξιακού ενδιαφέροντος μεταξύ Σερβίας και Πιερίας.

Ο κ.  Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε τον κ. Χ. Κουναλάκη για τη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στο Επιμελητήριο στο πλαίσιο της διοργάνωσης της αποστολής στο φεστιβάλ τουρισμού του Βελιγραδίου και τον κάλεσε στο Επιμελητήριο Πιερίας για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στο Επιμελητήριο για μια πιο πλήρη ενημέρωση για τις επιχειρηματικές δυνατότητες και ευκαιρίες που υπάρχουν στη Σερβία προς όφελος των πιερικών επιχειρήσεων και την πραγματοποίηση μετέπειτα επιχειρηματικής αποστολής.

Ο κ. Κουναλάκηςανταποκρίθηκε θετικά λέγοντας ότι : «είναι γεγονός ότι πάρα πολλοί Σέρβοι επισκέπτονται και γνωρίζουν την Πιερία και αυτό μας δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να προχωρήσουμε και να κάνουμε κάτι παραπάνω για τους επιχειρηματίες της Πιερίας, γιατί η Πιερία το αξίζει πολύ».

Μετά τη συνάντηση επισκέφτηκαν μαζί το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας στην πλατεία TrgNikolePasica του Βελιγραδίου.

Κατά τη διάρκεια του «4ου Ελληνικού Σαββατοκύριακου» στο Βελιγράδι ο πρόεδροςκ.  Ηλίας Χατζηχριστοδούλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει διεξοδικά με τη  Διευθύντρια του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. Βελιγραδίου κα. Σοφία Λαζαρίδου για την όσο το δυνατόν καλύτερη ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας με τη συμβολή του γραφείου του Ε.Ο.Τ. Βελιγραδίου.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version