Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ WORLD TRAVEL MARKET ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - 6-8 Νοεμβρίου 2017

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “World Travel Market-WTM” που πραγματοποιείται στο Λονδίνο (6-8 Νοεμβρίου 2017) θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο ενιαίο περίπτερο του Ε.Ο.Τ.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην εν λόγω έκθεση, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής της προβολής για το 2017, με σκοπό την προώθηση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Στο περίπτερό της θα φιλοξενήσει φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να προβληθούν με οργανωμένο τρόπο στην πολύ σημαντική για την περιοχή μας αυτή αγορά. «Συμμετέχουμε και φέτος δυναμικά στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο –μία από τις κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως. Στόχος της συμμετοχής μας είναι η ενιαία παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η βελτίωση της αναγνωρισιμότητάς της στο εξωτερικό ως ανταγωνιστικού τουριστικού προορισμού που συνδυάζει μορφές θεματικού τουρισμού, αλλά και ως ενός τόπου μοναδικού για την απόκτηση πρωτόγνωρων και αυθεντικών εμπειριών», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος.

Η διεθνής τουριστική έκθεση “World Travel Market” ξεκίνησε τη λειτουργία της για πρώτη φορά το 1980 με 221 εκθέτες από 40 χώρες και 9.000 εμπορικούς επισκέπτες. Τριάντα οκτώ χρόνια αργότερα συνεχίζει τη δράση της με 5.000 εκθέτες από 182 χώρες και περιφέρειες, καθώς καιπερισσότερους από 51.000 συμμετέχοντες. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στον κόσμο, η οποία απευθύνεται κατά βάση σε επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς περιλαμβάνει Β2Β συναντήσεις, αλλά και στο κοινό. 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version