Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΕΛ.Γ.Α :Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2014, 2015 και 2016»

Ο ΕΛ.Γ.Α., με σχετική ανακοίνωση του προς  στους Δήμους, καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να υποβάλουν αιτήσεις, από Παρασκευή  21-7-2017 έως και Δευτέρα  21-8-2017, 

για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από Πυρκαγιές κατά τα έτη 2014-2015-2016 και κρίθηκαν επιλέξιμες ενίσχυσης. (Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2014-2015-2016»)

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1968/Β/2017), η Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης, οι επιλέξιμες πυρκαγιές του προγράμματος και τα σχετικά  έντυπα του προγράμματος έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α (www.elga.gr).

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους. 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version