Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To ΑΚΚΕΛ ψάχνει υποψήφιους βουλευτές, κλείνει όμως την πόρτα στα λαμόγια !

Φίλες και φίλοι το ΑΓΡΟΤΙΚΟ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ.ΚΟΜΜΑ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) μετράει 1,5 χρόνο ζωής, στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα κατάφερε να παίζει σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο και να διεκδικεί-ενοχλεί-φοβίζει το σύστημα.Η πολιτική μας απειρία μας οδήγησε σε επιτυχίες μα και λάθη. Σε λυκοφιλίες που κατέρρευσαν αλλά και δυνατές φιλίες με πρόσωπα και κινήματα.

 

Σαφέστατος προσανατολισμός μας είναι η αυτόνομη κάθοδος στις επικείμενες εκλογές όποτε και αν αυτές συμβούν. Η δύναμη μας και η δημοφιλία μας είναι τρομακτικά μεγαλύτερη απο αυτήν των Ευρωεκλογών.Πιστεύουμε ακράδαντα πως με μια συντονισμένη και σοβαρή προσπάθεια μπορούμε να έχουμε μια δυνατή εκπροσώπηση των ανθρώπων του μόχθου και της παραγωγής στα κέντρα λήψης αποφάσεων που τόσα χρόνια παιρνόταν για εμάς χωρίς εμάς. Ο αγώνας μας σκληρός-τιτάνιος μα πάντοτε τίμιος με σημαία την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα και κατά συνέπεια της χώρας μας.Οι μνημονιακές πολιτικές όλων των τελευταίων κυβερνήσεων μας οδηγούν στον αφανισμό και την καταστροφή. Φυσικά και δεν θα είχαμε οδηγηθεί σε αυτή την κατάντια αν εκπροσωπούμασταν με βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο....

Ποτέ όμως δεν είναι αργά ώρα να ενωθούμε και να τους δείξουμε την τεράστια δύναμη μας.

Αναζητούμε αξιόλογα στελέχη και υποψήφιους βουλευτές σε όλη την επικράτεια, ανθρώπους όχι προβεβλημένους  απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής, ανθρώπους με αξιοπρέπεια πετυχημένους στον χώρο της δουλειάς τους και στους κοινωνικούς αγώνες. Χρειαζόμαστε τους νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη για αγώνες. Μακριά απο εμάς το παλαιό σάπιο διεφθαρμένο επιδοτοσυντηρούμενο κύκλωμα αγροτοπατέρων και αγροτοσυνδικαλιστών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά σημειώματα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον πρόεδρο Βάκη Τσιομπανίδη στο τηλ. 6943077470 ή με τον γραμματέα νεολαίας Σπύρο Μολώνη στο τηλ. 6940675050.

Ας τους δείξουμε επιτέλους πως ο γίγαντας του πρωτογενούς τομέα ξύπνησε, δεν είμαστε λαγοί, είμαστε λιοντάρια έτοιμα για μάχη,είμαστε ο μόνος παραγωγικός τομέας της χώρας και η μοναδική ελπίδα εξόδου απο την κρίση. Διεκδικούμε τον πλούτο που παράγουμε και μας τον κλέβουν.

Έλα μαζί μας να κάνουμε δυνατό τον πρωτογενή τομέα και περήφανους τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής. Ώρα η δική σου φωνή να ακουστεί δυνατή στην βουλή. ΑΚΚΕΛ 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved