Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Επίσκεψη Αλγερινών δημοσιογράφων στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν Αλγερινοί δημοσιογράφοι, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 , στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Οι δημοσιογράφοι που εκπροσωπούν έγκριτα μέσα ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) μεταξύ αυτών  δύο  τηλεοπτικά δίκτυα το «Ennahar TV» και το

«Echorouk News TV Channel» καθώς και το ραδιοφωνικό σταθμό «El Bahdja 94.2 FM» συζήτησαν με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας τις δυνατότητες τουριστικής προβολής της Πιερίας και  της προώθησης τοπικών προϊόντων στην αλγερινή αγορά, ενώ επέδειξαν ενδιαφέρον για τις αρμοδιότητες, το έργο και το σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης.

Η Σοφία Μαυρίδου επεσήμανε τη σημασία της φιλοξενίας δημοσιογράφων από το εξωτερικό στην τόνωση της τουρισμού καθώς συμβάλλουν ουσιαστικά στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου. Στη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν στην εξωστρέφεια και στη στοχευμένη προβολή που προωθεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  των ιδιαιτεροτήτων και ομορφιών της περιοχής για την ανάδειξη του πολυσχιδούς τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παρουσίασε τους προορισμούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία της Πιερίας, τις ποικίλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στην περιοχή όλο το χρόνο, τη γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα, τα πολιτιστικά δρώμενα, τις τουριστικές υποδομές κ.ά..

Οι δημοσιογράφοι εξέφρασαν  το θαυμασμό τους για τον τόπο και εκθείασαν τη ζεστή φιλοξενία που έτυχαν, επισημαίνοντας ότι θα προβάλλουν την Πιερία μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης όπου δραστηριοποιούνται  και θα μεταφέρουν την ξεχωριστή τουριστική εμπειρία  στην πατρίδα τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας προσέφερε στους δημοσιογράφους έναν πλήρες τουριστικό οδηγό και δεσμεύτηκε να αναλάβει ένα διήμερο φιλοξενίας και ξενάγησης της αποστολής την επόμενη φορά που θα επισκεφθούν τη χώρα μας.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version