Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ενημέρωση ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στις 18 - 21 Μαΐου 2017, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην Αθήνα.

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι να προβληθούν οι τομείς ελιάς, λαδιού, γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων, αλλαντικών, αλιπάστων, αρωματικών φυτών, ξηρών καρπών, ζυμαρικών, κατεψυγμένων, αφεψημάτων, αλκοολούχων ποτών, χυμών, αποσταγμάτων, οίνου, φρούτων και λαχανικών, βιολογικών προϊόντων και παραδοσιακών προϊόντων κ.ά. που παράγονται σε όλη την εδαφική επικράτεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέσα από την έκθεση θα αυξηθεί η εξωστρέφεια και θα διευρυνθούν οι δραστηριότητες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα της.

Η Έκθεση Ελλάδος Γεύση διοργανώνεται με σκοπό να παρουσιάσει μια γεύση από τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό της Ελλάδας συγκεντρωμένα σε μια έκθεση.

 

Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνονται events τα οποία θα δώσουν ώθηση στη συμμετοχή όλων των εκθετών.

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ΚΑΛΕΙ τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα διοικητικά της όρια και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της ΠΚΜ (ξεχωριστό stand 6 τ.μ για κάθε επιχείρηση, με συμβολική οικονομική συμμετοχή 150 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη συνημμένη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

 

Η ΠΚΜ καλύπτει την ενοικίαση του χώρου και τη διαμόρφωση με τον βασικό εξοπλισμό (διαχωριστικά από πλαίσια αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής, χωρίσματα από μελαμίνη, μετώπη από τραβέρσες αλουμινίου και υλικό πληρώσεως από μελαμίνη ύψους 0,30 μ., μοκέτα, 1 γραφείο, 3 καρέκλες, 2 ράφια και ένα πάγκο, βασικός φωτισμός (1 σποτ των 100 watt ανά 3 τετραγωνικά μέτρα), 1 πρίζα, καθαριότητα & φύλαξη του χώρου.)

 

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν με ευαλοίωτα προϊόντα καλό θα ήταν να φέρουν το δικό τους ψυγείο. Το κόστος διαμονής και μεταφοράς προϊόντων θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Επισημαίνεται ότι, οι εκθέτες έχουν το δικαίωμα της πώλησης, αρκεί να έχουν ταμειακή μηχανή ή μπλοκάκι εφορίας.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email: g . karal Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή dao @pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044, όχι αργότερα από την

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του

Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα

 

2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή,

2313330429 κα Κωνσταντίνα Ευγενίου και 2313330428 κ. Γεώργιος Φανέλης.

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι: Πέμπτη 17:00-22:00 & ΠΣΚ 10:30-22:00

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στις 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην κεντρική αίθουσα.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved