Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 - Αμερικανική Γεωργική Σχολή 

Την διοργάνωση του 4ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας με τίτλο «Η Ελληνική Γεωργία με το βλέμμα στο μέλλον» ανακοινώνει η Αγροτεχνολογική Επιτροπή του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

 Το 4ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίαςθα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο Κολλέγιο Περρωτής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

H διοργάνωση φιλοδοξεί να φέρει κοντά βασικούς πρωταγωνιστές της αγροτοδιατροφικής βιομηχανίας, κατά κύριο λόγο παραγωγούς, κορυφαίους αντιπροσώπους επιχειρήσεων από τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, οργανισμούς πιστοποίησης, επιστήμονες, ερευνητές, υψηλόβαθμα στελέχη της δημόσιας διοίκησης και πολιτικούς αρχηγούς του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης.

Στόχος του συνεδρίου είναι  να διερευνήσει τις προκλήσεις που θέτει το διεθνές περιβάλλον και οι ευρωπαϊκές εξελίξεις, εστιάζοντας  κυρίως στην εντατικοποίηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.  

Το συνέδριο αποτελείται από τρεις θεματικές ενότητες που θα επικεντρώσουν στην παραγωγή σπόρων, την μηχανική καλλιέργεια και τις εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας τόσο στις νέες όσο και στις παραδοσιακές καλλιέργειες. 

Περισσότερες πληροφορίες για  την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο: 2310/286453 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved