Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΕΛΛΑ

Μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συλλόγων τριτέκνων από όλη την Ελλάδα μαζί με την ΟΠΟΤΤΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος , επιτροπή από τους συλλόγους και την ΟΠΟΤΤΕ  συναντήθηκε με την υπουργό κα. Φωτίου και τον Γ.Γραμματέα κ. Καρέλλα .

Στην συνάντηση  αναφερθήκαμε στην απαράδεκτη απαξιώσει των τρίτεκνων οικογενειών με την κατάργηση του επιδόματος τριτεκνίας . Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως στην Εθνική ανάγκη για αντιμετώπιση του Δημογραφικού Προβλήματος της Ελλάδας, η κυβερνητική πρωτοβουλία είναι , νομοθέτηση  της μείωσης των επιδομάτων σε πολυμελείς οικογένειες.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε πως με 40% !!! αύξηση των χρημάτων για τα κοινωνικά επιδόματα, υπάρχουν χιλιάδες πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες που χάνουν από λίγα ως εκατοντάδες ευρώ ετησίως, από αυτά που έπαιρναν.

Επιμένουμε να διεκδικούμε:

-Εξομοίωση των τρίτεκνων με τους άλλους πολύτεκνους

-Θεσμικά, φορολογικά  και οικονομικά κίνητρα για να γίνουν περισσότερες οι τρίτεκνες-πολύτεκνες οικογένειες στον τόπο μας

-Αλλαγή των μέτρων που εξαγγέλθηκαν ώστε να μην τιμωρούνται με μειώσεις αλλά να ενισχυθούν οι τρίτεκνες -πολύτεκνες οικογένειες

-Να επανέλθει το τριτεκνικό-πολυτεκνικό επίδομα που ισχύει εδώ και δεκαετίες

-Να θεσμοθετηθούν εκπτώσεις και για τους τρίτεκνους στα Μ.Μ.Μ.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version