Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΗΝΟΣ : Πλήθος πιστών στην τελευταία Παράκληση

Στον αύλειο χώρο, προ του Ναού της Ευρέσεως, επι ειδικής εξέδρας ευπρεπισμένης, τελέσθηκε απόψε η τελευταία Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος, προς την Θεοτόκο, προεξάρχοντος του Σεβ. κ. Δωροθέου Β', συμπαραστατουμένου υπό των Πρεσβυτέρων και Διακόνων του Ιερού Ιδρύματος.

Προηγουμένως τελέσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας η Ακολουθία του προεορτίου Εσπερινού, προ της Απολύσεως του οποίου η αγία Εικόνα λιτανευτικώς διεκομίσθη στον προ της Ευρέσεως χώρο, συνοδευομένη και από τη Φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ.

Τις Ακολουθίες παρηκολούθησε πλήθος πιστών Τηνίων και προσκυνητών, συνευχηθέντων του κ. Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, της Αντιδημάρχου κας. Νατάσας Δεληγιαννη και της Δημοτικού Συμβούλου κας. Ευγενίας Αλοιμόνου, των μελών της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής, του Διοικητού της 6ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ. κ. Χαραλάμπους Αϊβαλιώτη, του Πλοιάρχου ΛΣ κ. Δημ. Παπαλεονάρδου, του Λιμενάρχη Τήνου Υποπλοιάρχου ΛΣ κ. Βασιλείου Αποστολόπουλου και του Υποπλοιάρχου ΛΣ κ. Εμμ. Χαλκιαδάκη και αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ........

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ...

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved